hi/Niakoi ste svirne li kak da si naema jiliste za sam

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
silvia74

hi/Niakoi ste svirne li kak da si naema jiliste za sam

Мнение от silvia74 »

Ste svirnete li za jiliste kak da si tarcia v Toronto
Finnigan

Re: hi/Niakoi ste svirne li kak da si naema jiliste za sam

Мнение от Finnigan »

silvia74 написа:Ste svirnete li za jiliste kak da si tarcia v Toronto
Mozhe da poglednesh obiavite Classified vuv Toronto Star , mislia che gi ima i online. Mnogo e vazno da izberesh hubava area. Az zhiviah edna godina na Yonge and Eglinton is sum super dovolen . Rayona e izvesten kato sredishte na single proffesionals (az ne sum takuv). Naemite sa malko po visoki no si zasluzhava. Ako resha da se vurna v toronto pak shte se zaselia tam. Mozhe da se obadish na 416 544 0241, tova e 15 etazhna sgrada s klimatik i podzemni garazhi superchisto i poddurzhano , ima i malko bulgari zhiveshti tam . Hazaykata e chehkinia i predpochita naemateli ot evropa. bachelor apartment e okolo $850, 1 bedroom 1100, 2 beroom 1300- all included.
Pozdravi
Finnigan
alisa

Мнение от alisa »

vse-pak tezi tseni sa malko skapichki osobeno za novodoshal. bachelor moje da se nameri i za $650, 1 bedroom za okolo $800, daje junior 1 bedroom niakade moje i da e po-evtino, 2 bedroom za okolo $900. dobre e ako chovek kato doide moje da otsedne pri niakoi i da se poogleda i da si potarsi spored predpochitaniata si. predlagane ima mnogo i nai-razlichni tseni. ima sashto i kashti v koito sam chovek moje da naeme staia za okolo $400 na mesets s obshti bania i kuhnia. poznavam edna jena na Broadview i Danforth koiato dava stai pod naem za $110 na sedmitsa (ako ima svobodni). ako niakoi se interesuva shte vi dam telefona i.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ako si barovetz s kreditna karta oste ot bg mojesh da naemesh, daje i shte te razhodyat s web kamera iz apartamenta :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Leon
Обратна връзка:

Мнение от Leon »

alisa написа:ima sashto i kashti v koito sam chovek moje da naeme staia za okolo $400 na mesets s obshti bania i kuhnia. poznavam edna jena na Broadview i Danforth koiato dava stai pod naem za $110 na sedmitsa (ako ima svobodni). ako niakoi se interesuva shte vi dam telefona i.
Аз се интересувам. Ще напишеш ли телефона, защото нямаме кой знае колко познати и ще се наложи да отседнем в нещо такова.
Заключено