IKEA деаги зрители
- ablood
- Обратна връзка:
IKEA деаги зрители
Искам да споделя опита си от продуктите на IKEA:
Голямо бюро за $279 - повърхността му се протри от мишката и ръцете ми за няколко месеца.
Скрин с 4 чекмеджета за $79 - материалът омекна след 2 години, стените се огънаха и дъната на чекмеджетата се продъниха.
Масичка за кафе от $79 - преди да я сглобим разсипахме нещо на дъното. То се разду като телефонен справочник.
За някои по-луксозни модели използват дърво, или талашит, но насовата им продукция е от хартия, която се скапва супер-бързо.
Голямо бюро за $279 - повърхността му се протри от мишката и ръцете ми за няколко месеца.
Скрин с 4 чекмеджета за $79 - материалът омекна след 2 години, стените се огънаха и дъната на чекмеджетата се продъниха.
Масичка за кафе от $79 - преди да я сглобим разсипахме нещо на дъното. То се разду като телефонен справочник.
За някои по-луксозни модели използват дърво, или талашит, но насовата им продукция е от хартия, която се скапва супер-бързо.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: IKEA деаги зрители
Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ablood
- Обратна връзка:
Грубо Павле! Много грубо!Павел написа:Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.
Като искаш чийп правиш компромиси. Аз лично купувам чийп и ги сменям по-начесто, щото и скъпите мебели се износват, а с деца в една определена възраст...Не можеш да им забраниш да дишат! 

Павел написа:Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.
А за тези дето събираме от улицата, какви сме

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Моят опит с изделия от ИКЕА е доста по-различен, освен ако не са развалили качеството през последните 2 години.ablood написа:Искам да споделя опита си от продуктите на IKEA:
Специално масичката за кафе сме я поливали няколко пъти с различни неща, но нямаше никакиви трайни поражения.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- ablood
- Обратна връзка:
Отгоре са покрити (ламинирани) с водоустойчив пластомер и докато не се нарани са ОК.Koko написа:Специално масичката за кафе сме я поливали няколко пъти с различни неща, но нямаше никакиви трайни поражения.
Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?
От улицата или Салвейшън арми има много по-голяма вероятност да намериш нещо красиво.
В Айкия влязох веднъж преди десетина години и останах потресен от грозотията която видях. До качеството не стигнах - не издържах и 5 минути вътре. До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
От улицата или Салвейшън арми има много по-голяма вероятност да намериш нещо красиво.
В Айкия влязох веднъж преди десетина години и останах потресен от грозотията която видях. До качеството не стигнах - не издържах и 5 минути вътре. До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
Последно промяна от Павел на Съб Май 15, 2010 5:00 pm, променено общо 1 път.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
-
Блъди , има достъпни мебели от дърво.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Според мен достъпните цени.. Плюс това има неща на които качеството е ОК.. Има едни сгъваеми легла с метални рамки (футон мисля че им викат) Те издъжат доста време.. Огледалата са с нормално качество, Купувал съм си и бюро за компютър (това преди 15 години) .. не беше лошо но докато го сглобя ми се отели вола ..честно...Павел написа:Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?
До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
Относно дизайна? за хора които предпочитат модерен или минималистичен дизайн Аикиа е една алтернатива... Според мен има какво да предложи като верига но явно трябва да се внимава...
От моят ограничен опит с тях, досега не съм имал проблеми..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- ablood
- Обратна връзка:
Не изпитвам уважение към смъртта. Само неконтролируем страх. Единственото което остава е заравяне на главата в пясъка. Шегите също ми помагат.Павел написа:Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?
Съжалявам, ако съм попречил на твоя начин за справяне с проблема.
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/S69807217
Ето това бюрце няма да ти се развали и изтърка
Разбира се, не струва $79, то за толкова пари ти какво искаш? Да го завещаеш на децата ли!!!!!
Ето това бюрце няма да ти се развали и изтърка

Разбира се, не струва $79, то за толкова пари ти какво искаш? Да го завещаеш на децата ли!!!!!
Точно така е. Аз харесвам разни дизайнерски мебели,ама да дам 10 000 за диван, след което да мине чудовището и да го омаже и след него котката с ноктите не ми се връзва някак. Напоследък имат доста некачествени неща там, но има и някой по качествени и по дръжливи неща. Спалнята ми е дървена от ама и не е мръднала. Навреме в бившата ми работа бюрата бяха оттам и също бяха доста качествени, но отдавана не ги продават същите. чаршафите и текстила им като цяло ми харесват, също така чиниите.Julian_04 написа:Като искаш чийп правиш компромиси. Аз лично купувам чийп и ги сменям по-начесто, щото и скъпите мебели се износват, а с деца в една определена възраст...Не можеш да им забраниш да дишат!
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Ти откъде си купуваш мебелите? Дай някой да видим някой магазин не-за-моронсПавел написа:Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.

„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
По принцип подчертаването на това колко долнопробни са плебейските мебели в икеата се приема за проява на изтънчен вкус, разбира се когато се обзавеждаш директно от улицата е просто лека екстравагантност. За да не бъда разбрана погрешно, не виждам нищо лошо в това да вземеш за ползване нещо, от което друг се е освободил по живо по здраво, стига да ти понася. Както и в пазаруването в икеа, впрочем.
Дааа, не вървя на добре...
Дааа, не вървя на добре...