IKEA деаги зрители

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

IKEA деаги зрители

Мнение от ablood »

Искам да споделя опита си от продуктите на IKEA:

Голямо бюро за $279 - повърхността му се протри от мишката и ръцете ми за няколко месеца.
Скрин с 4 чекмеджета за $79 - материалът омекна след 2 години, стените се огънаха и дъната на чекмеджетата се продъниха.
Масичка за кафе от $79 - преди да я сглобим разсипахме нещо на дъното. То се разду като телефонен справочник.

За някои по-луксозни модели използват дърво, или талашит, но насовата им продукция е от хартия, която се скапва супер-бързо.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Павел
.

Re: IKEA деаги зрители

Мнение от Павел »

Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Павел написа:Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.
Грубо Павле! Много грубо!
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Като искаш чийп правиш компромиси. Аз лично купувам чийп и ги сменям по-начесто, щото и скъпите мебели се износват, а с деца в една определена възраст...Не можеш да им забраниш да дишат! :)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Павел написа:Аз пък искам да споделя мнението си за пазаруващите в Айкия - или хора без всякакъв вкус, или моронс, или и двете.

А за тези дето събираме от улицата, какви сме :D Имигранта и ИКЕА даже му е много в някои случаи...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

ablood написа:Искам да споделя опита си от продуктите на IKEA:

Голямо бюро за $279 - повърхността му се протри от мишката и ръцете ми за няколко месеца.
Скрин с 4 чекмеджета за $79 - материалът омекна след 2 години, стените се огънаха и дъната на чекмеджетата се продъниха.
Масичка за кафе от $79 - преди да я сглобим разсипахме нещо на дъното. То се разду като телефонен справочник.

За някои по-луксозни модели използват дърво, или талашит, но насовата им продукция е от хартия, която се скапва супер-бързо.
Моят опит с изделия от ИКЕА е доста по-различен, освен ако не са развалили качеството през последните 2 години.
Специално масичката за кафе сме я поливали няколко пъти с различни неща, но нямаше никакиви трайни поражения.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Koko написа:Специално масичката за кафе сме я поливали няколко пъти с различни неща, но нямаше никакиви трайни поражения.
Отгоре са покрити (ламинирани) с водоустойчив пластомер и докато не се нарани са ОК.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?

От улицата или Салвейшън арми има много по-голяма вероятност да намериш нещо красиво.
В Айкия влязох веднъж преди десетина години и останах потресен от грозотията която видях. До качеството не стигнах - не издържах и 5 минути вътре. До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
Последно промяна от Павел на Съб Май 15, 2010 5:00 pm, променено общо 1 път.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Странджата

Мнение от Странджата »

Блъди , има достъпни мебели от дърво.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Павел написа:Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?

До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
Според мен достъпните цени.. Плюс това има неща на които качеството е ОК.. Има едни сгъваеми легла с метални рамки (футон мисля че им викат) Те издъжат доста време.. Огледалата са с нормално качество, Купувал съм си и бюро за компютър (това преди 15 години) .. не беше лошо но докато го сглобя ми се отели вола ..честно...

Относно дизайна? за хора които предпочитат модерен или минималистичен дизайн Аикиа е една алтернатива... Според мен има какво да предложи като верига но явно трябва да се внимава...

От моят ограничен опит с тях, досега не съм имал проблеми..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Павел написа:Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?
Не изпитвам уважение към смъртта. Само неконтролируем страх. Единственото което остава е заравяне на главата в пясъка. Шегите също ми помагат.
Съжалявам, ако съм попречил на твоя начин за справяне с проблема.
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/S69807217
Ето това бюрце няма да ти се развали и изтърка :)
Разбира се, не струва $79, то за толкова пари ти какво искаш? Да го завещаеш на децата ли!!!!!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Julian_04 написа:Като искаш чийп правиш компромиси. Аз лично купувам чийп и ги сменям по-начесто, щото и скъпите мебели се износват, а с деца в една определена възраст...Не можеш да им забраниш да дишат! :)
Точно така е. Аз харесвам разни дизайнерски мебели,ама да дам 10 000 за диван, след което да мине чудовището и да го омаже и след него котката с ноктите не ми се връзва някак. Напоследък имат доста некачествени неща там, но има и някой по качествени и по дръжливи неща. Спалнята ми е дървена от ама и не е мръднала. Навреме в бившата ми работа бюрата бяха оттам и също бяха доста качествени, но отдавана не ги продават същите. чаршафите и текстила им като цяло ми харесват, също така чиниите.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
becks

Мнение от becks »

Ти откъде си купуваш мебелите? Дай някой да видим някой магазин не-за-моронс :) Предполагам, че северноамериканския кич в Брик ти е много по вкуса.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
silvestur

Мнение от silvestur »

По принцип подчертаването на това колко долнопробни са плебейските мебели в икеата се приема за проява на изтънчен вкус, разбира се когато се обзавеждаш директно от улицата е просто лека екстравагантност. За да не бъда разбрана погрешно, не виждам нищо лошо в това да вземеш за ползване нещо, от което друг се е освободил по живо по здраво, стига да ти понася. Както и в пазаруването в икеа, впрочем.

Дааа, не вървя на добре...
Публикувай отговор