Първо се извинявам, ако някъде е обсъждано това вече, но не можах да намеря нужната инфомация.
Бих искала да получа повече информация относно плащането на първоначалната такса чрез кредитна карта. Който вече го е правил нека да даде разяснение по темата. Бих искала да знам как точно се извършва плащането чрез кредитна карта?
Чрез другите два метода се изпраща платежното нареждане заедно с формулярите, а как чрез плащането на таксата с кредитна карта се установява това?
Плащане на първоначална такса за емиграция с кредитна карта
Плащане на първоначална такса за емиграция с кредитна карта
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Плащане на първоначална такса за емиграция с кредитна карта
Просто попълни инфото за кредитната си карта във формуляр IMM 5620 и следи кога ще си дръпнат парите.smt написа:...Бих искала да получа повече информация относно плащането на първоначалната такса чрез кредитна карта...
Не знам дали е обсъждано, но на сайта на Citizenship and Immigration Canada има така нареченият Federal Skilled Worker Application Package - редно е да се консултирате първо с него преди да питатеsmt написа:Първо се извинявам, ако някъде е обсъждано това вече, но не можах да намеря нужната инфомация...

Да, напълно си прав, четенето му е майката.
Дали има значение каква е валутата на парите в кредитната карта?

Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
- hadministratora
- Хабсурден
Според мен не би трябвало да има. Ако не е CAD, вероятно просто ще платиш по курс, който няма да е най-добрия, но мисля, че ще го преглътнешsmt написа:Дали има значение каква е валутата на парите в кредитната карта?