За тези които нямат кои да ги чака на летището а и не искат да ползват такси от 29 март 2010 ще има вече експресен автобус 747 от летището до центъра на града .
Повече информация тук:
http://montreal.about.com/od/gettingaro ... xpress.htm
http://www.stm.info/English/info/a-747.htm

За новопристигащи в Монтреал
Re: За новопристигащи в Монтреал
Това не е за новопристигащи,а за туристи.

Аз дори ползвах градския транспорт с куфарите за 1 час се добрах от летището до оутремон при първия сняг. Зависи от нагласата дали ти се харчат 60-70 излишни долара. If there s a will there s way.

Сам или с деца на врата?Това променя доста нещата.TomSawyer написа:Аз дори ползвах градския транспорт с куфарите за 1 час се добрах от летището до оутремон при първия сняг. Зависи от нагласата дали ти се харчат 60-70 излишни долара. If there s a will there s way.
Семейство с две деца. Около 15 часа полет, имиграционни, багаж, митници. И накрая автобус, метро, автобус - за 28 долара общо. Това е БЕЗУМИЕ.
Аз дойдох сам с 2 куфара и ръчен. Много добър приятел ме чакаше на летището и си с прибрахме с градски транспорт. Аз не виждам, между другото разлика между старата линия с прекачване на Дорвал и новата директна такава. Та пак на пътуването - двама мъже с 2 куфара и ръчна чанта е ОК. Когато пристигнах втория път със 1 дете и жена ми си взехме 2 таксита - едното с куфарите, ние във второто - общо 60 кинта в 11 вечерта. Не мисля, че бих мигъл да ги подложа, а и себе си на автобус, метро, автобус по това време.....но всеки си избира - хувабо е да се знае и има информация

Аз дойдох сам с 2 куфара и ръчен. Много добър приятел ме чакаше на летището и си с прибрахме с градски транспорт. Аз не виждам, между другото разлика между старата линия с прекачване на Дорвал и новата директна такава. Та пак на пътуването - двама мъже с 2 куфара и ръчна чанта е ОК. Когато пристигнах втория път със 1 дете и жена ми си взехме 2 таксита - едното с куфарите, ние във второто - общо 60 кинта в 11 вечерта. Не мисля, че бих мигъл да ги подложа, а и себе си на автобус, метро, автобус по това време.....но всеки си избира - хувабо е да се знае и има информация

- demococcus
И аз благодаря за инфото. На мен ще ми е полезно.

Благодаря за информацията  сега вече като се прибирам от БГ няма да се налага да ангажирам някои да ме посреща
 сега вече като се прибирам от БГ няма да се налага да ангажирам някои да ме посреща

сега вече като се прибирам от БГ няма да се налага да ангажирам някои да ме посреща