Видео- http://novinitepro.bg/bulgaria/beznakaz ... html#video

Потресена съм от този садизъм !
П.С.-В канада има ли зоополоция и закон за защита на животните?
E, аз не обичам животните но все пак е тъпо с такава жестокост да отрежеш четирите лапи на кучето. Подкрепям че първо трябва да се мисли за хората, а после за песовете. А петицията няма да я подпиша защото в случая се касае за съседска вражда и никой не може да ме убеди, че е по добре едно осакатено куче отколкото едно осакатено дете евентуално, не дай боже. Даже и да напишат закон и да го приемат какво ще стане? Не помните ли преди година или две как даваха един ритуал в някакво софийско село, дето въртят кучета на въже над една яма и после ги пускат. Аз съм абсолютно сигурен, че все още го правят.Julian_04 написа:Видеото не ти се отваря нещо...![]()
Ама, аз и без да съм го видяла да взема да се изкажа.Аз смятам, че там е нужна първо петиция за защита на хората преди животните, защото това е държава, която не си пази човешките ресурси...Ние сме тръгнали да спасяваме животински видове!
Никога няма да забравя гледката на бебето на една приятелка...Нали знаете млади майки
висим по градинките, извели новопроходилите си шушуни да глътнат малко слънце
...т.е. да съберат малко витамин "Д"...
Та въпросният шушун както си ровеше из пясъка изрови изведнъж един "кучешки чипс"...фъшкия му викаме по-просташки...и като го загриза
с една такава наслада блажено присвил очи....
Та тва е! Колкото и бърза да е една майка не може да отреагира при такива форсмажорни обстоятелства,
щото бебоците са адски бързи, когато си поднасят нещо към устата. Та в тоя ред на мисли....Напалм за безпризорните псета!!!
Да живеят хората!!!....
(Отварям една скоба...Аз обичам животните! Даже отглеждам чинчили в къщи!...
![]()
![]()
)
Защото комшията му пречел...та решил да си го изкара на кучето му!prace написа:не бих искала да видя видеото, защото от постингите разбрах, че става въпрос за отрязани лапи на куче? Защо обаче не разбрах..
Трябва да си доста ограничен и долен за да отрежеш лапите на животно. По-добре го приспи за винаги ако животното е много проблемно за хората.
неандерталско българско поведение.
Кога ще идвате..процедурата де.. насам за да проведем някой семенарdemococcus написа:обясняване, русата ми жена успя да успокои агресивния дядката. Нещо което полицията и съда не бяха успели да направят преди това.