Търся

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
STEFO
Обратна връзка:

Търся

Мнение от STEFO »

Търся някой който може да ми обясни как се прави финансов анализ и диагностика на предприятие,по точно как да интерпретираме счетоводните резултати на даденото предприятие.Аз уча в HEC,финансов мениджмънт.Благодаря предварително.
stefo
Аватар
kikolilokiko

Re: Търся

Мнение от kikolilokiko »

отваряш учебника по корпоративни финанси
и го пише в началото ;)
успех в НЕС!
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

STEFO написа:Търся някой който може да ми обясни как се прави финансов анализ и диагностика на предприятие,по точно как да интерпретираме счетоводните резултати на даденото предприятие.Аз уча в HEC,финансов мениджмънт.Благодаря предварително.
Знаеш ли в колко дълбоки води нагазваш? Съмнявам се това някой може да ти го обясни в интернет форум.

Все пак можеш да започнеш оттук

http://www.investopedia.com/university/ratios/
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
STEFO
Обратна връзка:

Мнение от STEFO »

Koko написа:
STEFO написа:Търся някой който може да ми обясни как се прави финансов анализ и диагностика на предприятие,по точно как да интерпретираме счетоводните резултати на даденото предприятие.Аз уча в HEC,финансов мениджмънт.Благодаря предварително.
Знаеш ли в колко дълбоки води нагазваш? Съмнявам се това някой може да ти го обясни в интернет форум.

Все пак можеш да започнеш оттук

http://www.investopedia.com/university/ratios/
Благодаря Ви.
stefo
Публикувай отговор