Az jiveia v BARRIE

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Буратино

Az jiveia v BARRIE

Мнение от Буратино »

V Barrie niama mnogo rabota, zavisi pak kakvo tarsish. Nai-mnogo predlagane ima po fabrikite. IT sektorat e dosta zle naprimer.
1bdr v building - ot 760 nagore. 2bdr - ot 850.
Kashtite kato ceni sa priblizitelni s tezi v Kitchener. Primerno - za 200 000 mojesh da si vzemesh kashta okolo 150 kvadrata.
Pochti niama cherni i razni takiva. No zatova puk canadcite tuk ca malko po-konservativni po otnoshenie na chujdencite, kogato si tarsish rabota.
Tuk sme dve bulgarski semeistva.
Imame poznati v Kitchener, zaplashtaneto tam e s po 3-4 dolara po-visoko v sravnenie s tuk, davam ti primer, da rechem s dental assistant.
Ot izbroenite ot teb gradove - ako mojesh da izbirash - otivai v Kitchener.
Mnogo hora patuvat do Alliston obache - tam sa zavodite na Honda i plashtat dobre.
Zimata - snegat se zadarja poveche v sravnenie s 50km na iug.
Inache e hubavo - liatoto mojesh da si pravish plaj na ezeroto. No nai-vajno e rabotata - nali za tova iskash da se mestish.
I nie sme otskoro v Canada i izbrahme tozi grad dokato se adaptirame malko da sme pokrai rodninite. Jivot i zdrave imame namerenie da tarsim drug variant - no tova zavisi predimno ot namiraneto na dobra rabota po specialnostta.
Uspeh!
:)
Буратино

Izvinete

Мнение от Буратино »

Sorry, che izleze kato otdelna tema...vmesto da natisna nov otgovor na po-dolnoto zapitvane...obarkah kopchetata :oops: :)

Kakto i da e - razbrahme se!
Заключено