Допълнителни документи до Букурещ по имейл?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
todorovi

Допълнителни документи до Букурещ по имейл?

Мнение от todorovi »

Здравейте,

от Букурещ ни искат допълнителни документи след медицинските - автобиографии и описание на работните задължения на един от кандидатите.
Въпросът ми е, мога ли тези документи да ги пратя по имейл, тъй като в писмото е посочено само Veuillez vous assurer que les exigences indiquées sont satisfaites, ou que les documents pointés sont transmis à la Section de l'immigration de l'ambassade du Canada d'ici 45 jours.
И ако горният текст го позволява, да слагам ли баркодове на всеки файл, прикачен към имейла?

Мерси ;)
Аватар
canss

Re: Допълнителни документи до Букурещ по имейл?

Мнение от canss »

Здравейте!

Доколкото си спомням от прочетеното в различни теми тук и в другия форум за Квебек от Букурещ са изисквали автобиография и описание на работните задължения на кандидат, който е работил или в момента работи в армията или в полицията. Дори преди са викали такива двойки в посолството.
Тези допълнителни документи те са ги изпращали не по електронната поща, а с куриер както другите документи за Букурещ.
Бихте ли споделили какви са вашите съмнения - защо Ви изискват такива докумети, а не на всички?

Успех! :y:
arogance

Мнение от arogance »

Пусни ги по е-мейл и отдолу сложи бележка, че си ги пуснала и по пощата.
Т.е пусни ги и по-двата начина, ако искат само след е-мейл ще ви дадът отговор, ако не ще дочакат и документите по пощата.
На нас ни искаха допълнително инфо след медицинските и направихме така. Питаха, защо мъжа ми не носи фамилията на баща си ?

Според мен напиши бар кода най-отгоре на всеки документ, за да не се загубят нещо.
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
todorovi

Мнение от todorovi »

canss написа:Здравейте!

Доколкото си спомням от прочетеното в различни теми тук и в другия форум за Квебек от Букурещ са изисквали автобиография и описание на работните задължения на кандидат, който е работил или в момента работи в армията или в полицията. Дори преди са викали такива двойки в посолството.
Тези допълнителни документи те са ги изпращали не по електронната поща, а с куриер както другите документи за Букурещ.
Бихте ли споделили какви са вашите съмнения - защо Ви изискват такива докумети, а не на всички?

Успех! :y:
На нас предполагам по същата причина ни ги искат, мъжът ми работи в полицията.

А да попитам какво за пиша за subject на имейла? Бар-кода, името на основния кандидат или нещо друго?

Успех и на вас!

Ароганс, благодаря ти за споделеното :)
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

todorovi написа:...какво за пиша за subject на имейла?...
Аз лично озаглавих последното си писмо "Question about my ID card (file X00000000)". При всички положения е много важно всеки документ, който изпращаш да може да бъде индентифицарн за коя кандидатура се отнася. Това става най-добре ако посочиш номера от баркода. Ако пращаш по ел. поща е достатъчно в самото писмо веднъж да го упоменеш. Аз когато си пращах документите ги слагах по няколко в джоб с допънителна страница с номера от баркода, за да не лепя и пиша по самите документи. На плика, с който ги изпратих също имаше номера от баркодовете.
bugssi

Мнение от bugssi »

Здравейте,

На мен също ми искаха допълнителни документи CV. Изпратих го по e-maila и чрез куриер. Само на първият лист си залепих баркода. Относно това, че искат CV само на служители които са работили или работят в армията или полицай, за себе си искам да кажа, че никога не съм работила в тези институции (освен че живея в близост до полицейско управление :) :) :) ). Работя в сферата на информационните технологии.
Относно документите todorovi изпращайте ги. Важното е да стигнат до Букурещ.
todorovi

Мнение от todorovi »

Привет :)
Пратихме ги по имейл и попитахме дали ги искат по пощата. Отговориха ни, че са приложили документите към досието ни и ако имат нужда от допълнителни документи, ще се свържат с нас. Та сега пак ще си чакаме ;)
А за subject в имейла писах Dossier No. B....

Благодаря на всички отговорили. Като има развитие по въпроса, ще споделя :)
Публикувай отговор