За градовете в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

За градовете в Канада

Мнение от hadministratora »

Здравейте,

Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура. Хрумна ми, че в него мога да сложа и раздел за различните градове в Канада (предимства, недостаъци, интересни факти и т.н.). Ще съм благодарен ако някои от пишещите тук и живеещи в Канада ми помогнат, като напишат по няколко реда (или странички) за града, където са се установили. Приемам предложения за включване на населени места от всякакъв калибър и всякакви материали за тях включително снимки и видео (стига да не нарушават нечие авторско право).
Аватар
ZanzibarHero

Re: За градовете в Канада

Мнение от ZanzibarHero »

hadministratora написа:... Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура....
Добави и Отава към списъкът с градове ... Според мен по-добре ще е да ползваш Wiki-то на bgcanada.com
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

ZanzibarHero написа:
hadministratora написа:... Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура....
Добави и Отава към списъкът с градове ... Според мен по-добре ще е да ползваш Wiki-то на bgcanada.com
Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Готово, добавен е. Само да имаше кой да напише нещо.
optics написа:Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.
Ами да, има такъ момент. Системата, която ползвам за този сайт е много гъвкава и дава много възможности, а резултата изглежда доста професионално. Освен това така мога да дам възможност на много широк кръг от хора да напишат по нещо. А всъщност къде е това уики? Поразгледах сайта, но не го намерих....
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

hadministratora написа:Готово, добавен е. Само да имаше кой да напише нещо.
optics написа:Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.
Ами да, има такъ момент. Системата, която ползвам за този сайт е много гъвкава и дава много възможности, а резултата изглежда доста професионално. Освен това така мога да дам възможност на много широк кръг от хора да напишат по нещо. А всъщност къде е това уики? Поразгледах сайта, но не го намерих....
Въпрос на лична философия. Според мен, не можеш да имаш контрол над съдържнието (в Интернет) за вечни времена. Освен ако имаш неограничен ресурс (време и/или пари).

Иначе, wiki публикуването също има механизми за контрол над съдържанието.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мерси, kill_u!

ZanzibarHero, не е толкова въпроса за контрола над съдържанието. По-скоро искам да имам контрол над формата.
Публикувай отговор