Здравейте,
Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура. Хрумна ми, че в него мога да сложа и раздел за различните градове в Канада (предимства, недостаъци, интересни факти и т.н.). Ще съм благодарен ако някои от пишещите тук и живеещи в Канада ми помогнат, като напишат по няколко реда (или странички) за града, където са се установили. Приемам предложения за включване на населени места от всякакъв калибър и всякакви материали за тях включително снимки и видео (стига да не нарушават нечие авторско право).
За градовете в Канада
- hadministratora
- Хабсурден
- ZanzibarHero
Re: За градовете в Канада
Добави и Отава към списъкът с градове ... Според мен по-добре ще е да ползваш Wiki-то на bgcanada.comhadministratora написа:... Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура....
- optics
- Модератор
Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.ZanzibarHero написа:Добави и Отава към списъкът с градове ... Според мен по-добре ще е да ползваш Wiki-то на bgcanada.comhadministratora написа:... Имам един малък сайт, в който се опитвам да обобщя информацията, която събирам за имиграционната процедура....
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- hadministratora
- Хабсурден
Готово, добавен е. Само да имаше кой да напише нещо.
Ами да, има такъ момент. Системата, която ползвам за този сайт е много гъвкава и дава много възможности, а резултата изглежда доста професионално. Освен това така мога да дам възможност на много широк кръг от хора да напишат по нещо. А всъщност къде е това уики? Поразгледах сайта, но не го намерих....optics написа:Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.
- ZanzibarHero
Въпрос на лична философия. Според мен, не можеш да имаш контрол над съдържнието (в Интернет) за вечни времена. Освен ако имаш неограничен ресурс (време и/или пари).hadministratora написа:Готово, добавен е. Само да имаше кой да напише нещо.Ами да, има такъ момент. Системата, която ползвам за този сайт е много гъвкава и дава много възможности, а резултата изглежда доста професионално. Освен това така мога да дам възможност на много широк кръг от хора да напишат по нещо. А всъщност къде е това уики? Поразгледах сайта, но не го намерих....optics написа:Зависи. Ако човекът иска да има 100%-ов контрол над съдържанието, не е по-добре.
Иначе, wiki публикуването също има механизми за контрол над съдържанието.
- hadministratora
- Хабсурден
Мерси, kill_u!
ZanzibarHero, не е толкова въпроса за контрола над съдържанието. По-скоро искам да имам контрол над формата.
ZanzibarHero, не е толкова въпроса за контрола над съдържанието. По-скоро искам да имам контрол над формата.