hadministratora написа:kill_u написа:Извинявам се, че пускам в друга тема, но ако някой пътува с LOT на 04 Декември 2009 година от София до Торонто, моля да ми пише едно ЛС.
Съжалявам все пак за темата.
Всъщност това не е чак толкова офф-топик. Ако някой пътува с ЛОТ скоро, нека да сподели дали и там има намаление на разрешения багаж. Това за КЛМ се писа още началото на месеца някъде в другите теми. Любопитно е обаче дали само те са така или всичките превозвачи са решили да извиват ръцете на презокеанските пътници за повече кинти.
Ми нищо чудно. Юнайтед вече искат 2 кинта за вода, Върджин искат пари за тоалетната.
Всъщност Юнайтед даже май бяха първите, които въведоха тази система за чекиране. При тях даже е по-зле, защото искаха 15 долара за ПЪРВА чанта, 25 за втора, за нататък не помня. Затова на по-кратките им полети (пък и не чак толкоз кратки) стой та гледай какво става в кабината - всеки се опитва да си натъпче чантите в шкафчетата, защото не им се плаща 15 кинта за нищо и никакво.
Един път така Монтреал-Детройт ми идеше да ги разстрелям всички там, защото се опитаха да бутнат една чанта под седалката пред мен. Казах и на стюардесата, че не разрешавам, защото чинно и прилежно съм си платила всичко, за да мога да пътувам комфортно.
Въпреки това внимавайте наистина с багажите. Обикновено не се заяждат, ако ръчния надминава леко ограниченията, но напоследък започват да стават все по-стриктни.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.