агенции за работа подбиращи чужденци
-
агенции за работа подбиращи чужденци
здр, казвам се валентин. с жена ми и сина ми живеем в англия, но искаме да имигрираме в канада като skilled worker. Работя като ресторант мениджър в един от най елитните ресторанти на острова. бих искал да помоля някой от вас които види тази тема и знае агенции които набират чужденци да пише. намерил сам сайтове за работа на които има адски мн обяви за мойта професия, но на всички пише че няма да разглеждат документи на кандидати без стаут в канада.
благодарим
благодарим
- hadministratora
- Хабсурден
Re: агенции за работа подбиращи чужденци
Здравей,valentin_uk написа:здр, казвам се валентин. с жена ми и сина ми живеем в англия, но искаме да имигрираме в канада като skilled worker. Работя като ресторант мениджър в един от най елитните ресторанти на острова. бих искал да помоля някой от вас които види тази тема и знае агенции които набират чужденци да пише. намерил сам сайтове за работа на които има адски мн обяви за мойта професия, но на всички пише че няма да разглеждат документи на кандидати без стаут в канада.
благодарим
Не мога да ти помогна с агенция каквато търсиш, но искам да ти обърна внимание, че е възможно да имигрираш и без да имаш предварително осигурена работа.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Здрасти, адаш! Един въпрос в страни от темата. Какво ви кара да се местите от УК в Канада? Не е ли добре там? По думите на много от съфорумците, в УК е доста по-добре отколкото в Канада.valentin_uk написа:здр, казвам се валентин. с жена ми и сина ми живеем в англия, но искаме да имигрираме в канада като skilled worker. Работя като ресторант мениджър в един от най елитните ресторанти на острова. бих искал да помоля някой от вас които види тази тема и знае агенции които набират чужденци да пише. намерил сам сайтове за работа на които има адски мн обяви за мойта професия, но на всички пише че няма да разглеждат документи на кандидати без стаут в канада.
благодарим
За агенции, които търсят работа на чужденци незнам, ама знам за такива, които осигуряват AEO. Все пак, аз бих се вслушал в думите на hadministratora.
На много съфорумци би било интересно да отговориш на зададения от мен въпрос. Мерси!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
+1 за hadministratora
Между другото менаджер в ресторант не беше ли една от 38-те професии?
Между другото менаджер в ресторант не беше ли една от 38-те професии?
- hadministratora
- Хабсурден
kill_u написа:Между другото менаджер в ресторант не беше ли една от 38-те професии?

-
ами англия е адски преселена даржава, много по податлива е на всякакав вид кризи и искат да приемат закон който да удалжат срока за взимане на гражданство от 5 на 10 години. нямам никакво право на помощи. живота е адски скъп. нещата вече не са такива каквито бяха преди 10-15 год. разбрах че мога да каднидатствам за канадска виза без оферта от работодателя, но ми искат да покажа около 16000 канадски долара- пак с жена и бебе е трудно, нали разбирате. иначе ще кандидаствам от англия.
мерси и на 3 отговора - мн мило
мерси и на 3 отговора - мн мило
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Сега разбирам. Ами ако използваш услугите на агенция да ти намери работа с оферта, одобрена от HRSDC (а тя трябва да е такава), ще ти искат да платиш около CAD 10 000. А тези дето ти искат да им покажеш, може и да са от кредит, да са назаем и какво ли още не. След като им ги покажеш, може да ги няма в сметката, просто си запази извлечението за влизането в Канада. Доказването на средствата става някъде към края на процедурата доколкото знам, ама по-запознатите да кажат.
И да знаеш, че тези агенции не гарантират, че като ти намерят работа и съответно оферта, работодателят ти ще те наеме на работа след влизането ти в страната.
Желая ти успех и ако има нещо - питай!
И да знаеш, че тези агенции не гарантират, че като ти намерят работа и съответно оферта, работодателят ти ще те наеме на работа след влизането ти в страната.
Желая ти успех и ако има нещо - питай!

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
мерси адаш
Валентин от Англия повтаря точно това, което чух вчера от една англичанка, която преди 1 година е пристигнала тук със семейството си. Даже каза, че си е продала къщата с 10 000 паунда под цената, която я е купила само за да може да дойде.
И тук не са цъфнали и вързали, защото съпругът й е лей оф, но не мисли въобще за връщане в Англия.
И тук не са цъфнали и вързали, защото съпругът й е лей оф, но не мисли въобще за връщане в Англия.
- hadministratora
- Хабсурден
Това определено не може да се каже за Канада (освен може би за най-големите градове).valentin_uk написа:ами англия е адски преселена даржава...
Аз лично не съм доказвал по никакъв начин с колко пари ще вляза. На един от формулярите имаше поле, в което трябваше да напиша сумата, с която раполагам и аз скалъпих нещо, което беше някъде по средата между, това което се препоръчва за семейство като нашето и реалните ми възможности. Това според мен има горе-долу силата на декларация. Банкови извлечения и подобни не са ми искали. Ще видим на летището как ще се развият нещата, но аз все пак ще имам някакви пари в мен, а и посрещачи, тъй че се надявам всичко да мине.valioiko написа:...Доказването на средствата става някъде към края на процедурата доколкото знам...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ако кандидатсва по новата ще му искат, да им прати в лондонския офис потвърждение, че притежава сумата от CAD 16 580. Поне при мен беше така.hadministratora написа: Банкови извлечения и подобни не са ми искали.
Proof of funds
Давам ти един посредник - тои е в немско но с гаранция говори енглиш-дет със сигурност е наясно че търси чужденец и съответно последствията от това. В момента за олимпиадата в Ван в твоя бранш има голямо раздвижване -точат брадвите за туристите и посетители.
Обаче хурката е колко ще ти плащат - с гаранция ще гледат да те прецакат .
Някои ако отива от индианска страна дет заплатите са ниски обикновено се кефи на повечето кинти в Канада.
Но предполагам на острова не си с Бг заплата и особено ако работодателя е склонен да се бръчка с документи по издаването на трудова виза е то го прави щот не ще да дава кинти които местните искат.
Иначе хънтъри има дет търсят чужденци но обикновено са все за гадни работи дет никои от местните не ги ще.
И преди да се местиш съвета ми е - иди и виж с очите си - да не ти се стори после кралството цвете пред Канадата.Само на 1 парче от Каанда през зимата е топло - другаде е кочан голям - минус 20 и по студено - имаи го в предвид и тва.
Titel des Stellenangebots
Restaurantmanager (m/w) (Restaurantleiter/in)
Stellenangebotsart
Arbeitsplatz (sozialversicherungspflichtig)
Arbeitgeber
Roland Mendel Arbeits- und Personalvermittlung
Branche/ Betriebsgröße
Branche: Vermittlung von Arbeitskräften, Betriebsgröße: weniger als 6
Stellenbeschreibung
Im Raum Vancouver (Kanada) werden deutsche Fachkräfte (ggf. auch zur Übernahme eines Betriebes) gesucht.
Еи тва е смущаващо щот пише че търси немски работници -ама се пробваи ...
Es handelt sich in erster Linie um:
Restaurantmanager (m/w)
Eine abgeschlossene Ausbildung als Restaurant- oder Hotelfachkraft ist Voraussetzung.
Englischkenntnisse zur Verständigung sollten vorhanden sein.
Bei der Wohnungssuche, Beantragung v. Arbeitserlaubnis, etc. ist man behilflich.
Für Fragen/weitere Informationen steht Ihnen Herr Mendel gern zur Verfügung.
Bewerbungen bitte nur telefonisch oder per Mail.
Führungsverantwortung
Alle Führungsebenen
Arbeitsorte
Vancouver, Kanada
Beginn der Tätigkeit
Sofort - тва ще рече - почваш веднага , обявата е от 29.11.2009
Anzahl offener Stellen
1 von ursprünglich 1 gemeldeten Stelle
Обаче хурката е колко ще ти плащат - с гаранция ще гледат да те прецакат .
Някои ако отива от индианска страна дет заплатите са ниски обикновено се кефи на повечето кинти в Канада.
Но предполагам на острова не си с Бг заплата и особено ако работодателя е склонен да се бръчка с документи по издаването на трудова виза е то го прави щот не ще да дава кинти които местните искат.
Иначе хънтъри има дет търсят чужденци но обикновено са все за гадни работи дет никои от местните не ги ще.
И преди да се местиш съвета ми е - иди и виж с очите си - да не ти се стори после кралството цвете пред Канадата.Само на 1 парче от Каанда през зимата е топло - другаде е кочан голям - минус 20 и по студено - имаи го в предвид и тва.
Titel des Stellenangebots
Restaurantmanager (m/w) (Restaurantleiter/in)
Stellenangebotsart
Arbeitsplatz (sozialversicherungspflichtig)
Arbeitgeber
Roland Mendel Arbeits- und Personalvermittlung
Branche/ Betriebsgröße
Branche: Vermittlung von Arbeitskräften, Betriebsgröße: weniger als 6
Stellenbeschreibung
Im Raum Vancouver (Kanada) werden deutsche Fachkräfte (ggf. auch zur Übernahme eines Betriebes) gesucht.
Еи тва е смущаващо щот пише че търси немски работници -ама се пробваи ...
Es handelt sich in erster Linie um:
Restaurantmanager (m/w)
Eine abgeschlossene Ausbildung als Restaurant- oder Hotelfachkraft ist Voraussetzung.
Englischkenntnisse zur Verständigung sollten vorhanden sein.
Bei der Wohnungssuche, Beantragung v. Arbeitserlaubnis, etc. ist man behilflich.
Für Fragen/weitere Informationen steht Ihnen Herr Mendel gern zur Verfügung.
Bewerbungen bitte nur telefonisch oder per Mail.
Führungsverantwortung
Alle Führungsebenen
Arbeitsorte
Vancouver, Kanada
Beginn der Tätigkeit
Sofort - тва ще рече - почваш веднага , обявата е от 29.11.2009
Anzahl offener Stellen
1 von ursprünglich 1 gemeldeten Stelle