академични справки и дипломи

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
rover green

академични справки и дипломи

Мнение от rover green »

Колеги здравейте отново, в процеса на пращане на документите визникна нови въпроси???
Трябва ли да се прилагат и академични справки за всяко образование: бакалавър и магистър????
Всички дипломи ли трябва да се приложат(средно,бакалавър и магистър)??????
Копията на паспортите заверяват ли се нотариялно?
Легализираните преводи на дипломите заверяват ли се нотариялно, след като са лицензирани???
Оргиналните преводи ли се пращат или копия на тях????

Извинявам се за набързо нахвърляните предни теми и въпрос.
Благодаря на всички
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: академични справки и дипломи

Мнение от hadministratora »

Това нали го говорихме преди два дни?!?

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 46#p404746 - важи за всички документи на които не са ти поискали оригиналите.
Колкото до това дали да изпратиш един или друг документ - придържай се към списъка, с който са ти ги поискали.
bai_ganiu

Мнение от bai_ganiu »

rover green, човече много набързо нахвърляш всякакви теми (доколкото ги виждам поне четири на брой) и въпроси, на които десетки, да не казвам и стотици пъти се е дискотирало тук, само в този форум. Бих те посъветвал съвсем приятелски и аз. Чети малко повече и задавай малко по-смислени въпроси, та да може човек с удоволствие да се чувства полезен като ти даде отговор. А сега просто бих ти препоръчал следвай препоръките на hadministratora, но за в бъдеще рови се и чети колкото се може повече и ще боравиш с много повече иформация по даден въпрос, а не само да разчиташ на отговора на един или друг колега съфорумец! :y: С най-добри чувства и пожелания за успех!!!
Quod medicina aliis, aliis est acre venenum - Това, което за един е лекарство, за друг е отрова.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Абе в крайна сметка всичко си го има тук

http://www.cic.gc.ca
rover green

Мнение от rover green »

колеги, само да споделя че когато апплайвахме през юли се изгубиха документите документите а през това време се прибрахме в бг, и не можех да се обадя на call centers от бг, най-накрая намерих начин да се обадя и разбрах че са ми изпратели емаил който не съм получил и са ме уведомили че са ни одобррили и трябва да пратим съпортинг документс, проблема е че вече са минали 2 мес. от 3-те който имаме и така макар че имаме повечето документи на лице, възникнаха и други документи за преводи и заверки.

За това така нахвълях доста теми.

Мерси на всички.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

rover green написа:...разбрах че са ми изпратели емаил който не съм получил...
Това е почти невъзможно :) Или си го получил или им се е върнал. Средното положение е много рядко срещан случай.
rover green написа:...проблема е че вече са минали 2 мес. от 3-те който имаме и така макар че имаме повечето документи на лице, възникнаха и други документи за преводи и заверки.

За това така нахвълях доста теми...
Както казах, принципа е един и същ за всички документи освен тези, които са ти поискали в оригинал.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

//off topic
hadministratora написа:Средното положение е много рядко срещан случай.
Като се замисля дали въобще е възможно?
rover green

Мнение от rover green »

Вярвате или не това е положението, аз още повече не го вярвах но се обадих два пъти и immigration officer ми обясни положението, може и да съм го изтрил по погрешка, имаш по 100 имаила всеки ден.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Лошото е, че в такива случаи е, че е недоказуемо дали наистина са изпратили емайл (или да речем са си мислели да пратят и после са повярвали, че е пратен).
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
hadministratora
Хабсурден

kill_u написа:Като се замисля дали въобще е възможно?
Да, напълно е възможно :)
rover green написа:...може и да съм го изтрил по погрешка, имаш по 100 имаила всеки ден.
Ами спама е гадно нещо, но аз, докато ми течеше процедурата, и него четях, за да не се получи нещо такова. Даже май си бях спрял анти-спам филтъра и всичко сам си отсявах.
rover green

Мнение от rover green »

Ей колеги най-после го получих това писмо след толкова обаждания.
Но да ви кажа какъв е бил проблема най-вероятно. Може и найстина някой заспал служител там да не го е пуснал,защото знам историй за тези имиграционни на който съм бил свидетел аз....т.е. как се отнасят с документите на хората но това е дълга история и сага нямам време. Проблема е в сървъра на gmail i има някаква пропускливост която няма логика, та мн. мой колеги от фирмата също се оплакват че пращат писма на gmail и не получават или обратното. Кофти email - не немисля за мен gmail is the best.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Виж подписа на optics! Пак! :geek:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"