Диплома за висше образование към документите за Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
jordanovas

Диплома за висше образование към документите за Виена

Мнение от jordanovas »

Здравейте,
Как е удачно да се постъпи в случай, че кандидата е дипломиран вишист, който все още не е получил дипломата си(и това ще се проточи много във времето), да извади уверение или академична справка, които да изпрати с документите във Виена или да изчака самата диплома. И ако се изпрати въпросното уверение или академична справка, то те трябва ли да са легализирани от Министерство на образованието в България и как тези документи ще бъдат възприети от имиграционните власти. Моля ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация да даде съвет или да сподели мнение. Благодаря!
Docs Букурещ - 30.09.2009
Баркодове - 14.10.2009
Мед. Формуляри - 19.11.2009
Направени медицински - 23.11.2009
ОК на медицинските - 10.12.2009
Покана за виза - 11.01.2010
ВИЗА - 29.01.2010
Julia&Joro

Re: Диплома за висше образование към документите за Виена

Мнение от Julia&Joro »

Здравей!
Аз изпращах академична справка във Виена (нотариално заверена и преведена), но ми поискаха дипломата. Съветвам те да изчакаш дипломата ти да стане готова и да изпратиш нея. Успех!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: Диплома за висше образование към документите за Виена

Мнение от emyangels »

Здравей,
И аз съм кандидатствала по процедурата преди да съм се дипломирала - приложих си превода на академичната справка. Замразиха ни документите до момента, в който не им изпратих дипломата и след това сравнително бързо ни извикаха на интервю. Това беше преди 5 години, но имам познати в същата ситуация, така, че би трябвало да е достоверно.
Успех!!!
Публикувай отговор