Здрaвейте,
Родителите ми пътуват на 02 Декември 2009, от София за Монреал, през Париж с Еър Франс. (София - Париж Шарл Де Гол - Полет:AF2787 Излитане:06:55 + Париж Шарл Де Гол - Монреал - Полет:AF344 Излитане:13:30).
Не говорят нито английски, нито френски, и тарся някой да им помогне на летището в Париж.
Ще почерпя стабилно за услугата. За новопристигащи мога да помогна евентуално с транспорт.
Тел. 514-652-5414
е-меил:mdrumev@yahoo.com
Някой да пътува на 02 Декември 2009 За Монреал през Париж?
Re: Някой да пътува на 02 Декември 2009 За Монреал през Париж?
Повдигам темата:-)
Айде пътуващите за Монреал обадете се
...

Не знам никой, който да пътува, но мога да ти помогна с описание накъде да вървят и как да се оправят, ако ти не си минавал оттам или нямаш спомени. Върши ли работа?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Мерси Speedy, ако не се намери никой, аз ще им изпратя инструкции как да се оправят по самолетите:-)
Цените на Еър Франс са много добри, айде пътувайте през Париж на 02 Декември:-І)
ако са над 60 имат възможност за assistance-accompagnement обади се в компанията услугата е безплатна
използвах опцията за тъщата с AirFrance, само че трябва и на летището в София да им се припомни на checking-a
използвах опцията за тъщата с AirFrance, само че трябва и на летището в София да им се припомни на checking-a