Въпрос за пребиваване на две различни места.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Въпрос за пребиваване на две различни места.

Мнение от kill_u »

Здравейте,
Вчера ми излезе визата по новата процедура с 38те професии и смятам да пътувам на 6 Ноември тази година. Имам следните два въпроса моля някой да ми отговори ако е компетентентен по въпроса:
1. Пристигам в Канада първи от семейството и ще пребивавам на съвсем различно място от семейството ми. Те ще пристигнат Декември или Януари в Торонто и там ще живеят за около 6 месеца. Възможно ли е аз да се регистрирам и да получа SIN в друга провинция различна от Онтарио.
2. Ако стане така после може ли да има проблеми, че моя SIN и регистрация са издадени в друга провинция извън Онтарио.
3. В писмото което са ми пратили с визите пише нещо което ми с е струва странно

Изображение

Да но ако пристигна например в 22:00 часа емиграционните на летището ще работят ли?

Благодаря предварително!
Аватар
7George

Re: Въпрос за пребиваване на две различни места.

Мнение от 7George »

Съобщението го разбирай - да имаш поне 1 - 2 часа до евентуален следващ полет от летището дето първо кацаш в Канада. Работят винаги, няма да те изпуснат ей така...

Няма значение SIN- номерата от коя провинция са ви. И дали са ви различни (първите цифри). Въпроса е, водещият кандидат да влезе първи в Канада.
Embrace your climate change!
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Въпрос за пребиваване на две различни места.

Мнение от kill_u »

7George написа: Въпроса е, водещият кандидат да влезе първи в Канада.
Аз съм водещия така че няма проблеми.
Публикувай отговор