Попълване на документите за Виена
Попълване на документите за Виена
Здравейте!Опитвам се да попълня формулярите от официалния сайт но само Demande de certificat de sélection е динамичен, а този за финансовата независимост не е.Някой може ли да ми каже как да ко попълня.
Re: Попълване на документите за Виена
попълнете на ръка с печатни букви, мисля че ние така направихме...
07.07.2009 FedEx
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
Привет,
Ние си поиграхме и направихме и другите динамични... Поне тези, които на нас ни трябваха. Мога да ти изпратя малко по-късно декларацията за финансова независимост и тази за съпрузите...
Ние си поиграхме и направихме и другите динамични... Поне тези, които на нас ни трябваха. Мога да ти изпратя малко по-късно декларацията за финансова независимост и тази за съпрузите...
Много благодаря.Аз също се помъчих да ги направя динамични, но нещо не ми се получи. Всъщност ми трябва и Déclaration d’un candidat ou d’une candidate exerçant une profession régie au Québec par un ordre professionnel. Още веднъж благодаря за съдействието.
Здравейте,
според мен /и ако имате желание/ може да ги дадете на някой администратор да ги сложи в главната тема.
според мен /и ако имате желание/ може да ги дадете на някой администратор да ги сложи в главната тема.
Писах на администратора и да се надяваме скоро да можем да качим тези формуляри... Междувременно DAWN, ако искаш ми прати e-mail-a си за да ти ги пратя на личната поща, защото през форума не ми позволява да ти ги изпратя.
Поздрав!
Поздрав!
Много ти благодаря Di. E-mail ev.pm82@yahoo.com
Мерси от името на тези, които ще ги ползват.
Аз вече пуснах моите написани на ръка
.
Аз вече пуснах моите написани на ръка

- milla
- Модератор
Прати ми ги, аз ще ги кача на портала.Di_82 написа:Писах на администратора и да се надяваме скоро да можем да качим тези формуляри... Междувременно DAWN, ако искаш ми прати e-mail-a си за да ти ги пратя на личната поща, защото през форума не ми позволява да ти ги изпратя.
Поздрав!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Пратих ти ги, Milla. Изглежда когато са архивирани няма проблем с качването.
Поздрав!
Поздрав!
- milla
- Модератор
Ето тук ги поставих.
Ако искате нещо да променя или да ги подредя по друг начин, моля пишите ми, ще го направя с удоволствие.
Ако искате нещо да променя или да ги подредя по друг начин, моля пишите ми, ще го направя с удоволствие.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Благодаря Milla!