Рорчо,който беше голям ентусиаст за Канада (като мен) на сбирките във Варна,след установяването си във Ванкувър се върна за малко и се видя промяната,нещо не се усмихваше както преди,беше поотслабнал и нещо не беше същия ентусиаст за вижданията си.Но така и не призна,че това което е очаквал или си е мислил .....това е негов свободен избор."
Това което си написъл по мой адрес е голяма глупост. Но по-голяма глупост е да живееш в Канада и да посещаваш този сайт при условие ,че усещаш (дано да усещаш) че тази държава не е за теб! За да си щастлив е хубаво да си опростяваш животът, следователно се качи на един самолет, благодъри на Канада че те допусна да си там и обратно към България. Как тъка толкова много българи плюят тази държава но искат гражданство и искат там да си правят децата

Отдавна не посещавъм този сайт тъй като тука има доста отрицателна енергия ако мога така да се изкажа. Изводът ми за българинът е че и В РАЙЯТ ДА ЖИВЕЕ И ТАМ ЩЕ Е НЕЩАСТЕН. Тъй като съм бил в САЩ, преди да дойда в Канада бих казъл, че нищо не ме изненада с малки изключения, примерно малко са черните във Vancouver , очаквах да са повече (нямам нищо против тях) но пък жълти колкото щеш
  Отдавна не посещавъм този сайт тъй като тука има доста отрицателна енергия ако мога така да се изкажа. Изводът ми за българинът е че и В РАЙЯТ ДА ЖИВЕЕ И ТАМ ЩЕ Е НЕЩАСТЕН. Тъй като съм бил в САЩ, преди да дойда в Канада бих казъл, че нищо не ме изненада с малки изключения, примерно малко са черните във Vancouver , очаквах да са повече (нямам нищо против тях) но пък жълти колкото щеш 
"Рорчо,който беше голям ентусиаст" - той си е такъв и сега
 Като се върнах във Варна ми трябваше да свикна с часовата разлика и цял ден се чувствах изморен но най-лошото е че все ми казваха че убиецът на приятелят ми, който убиха преди години в София, ще мине метър това съвсем ме мачкаше в БГ. Усъдиха убиецът за 1000лв и е на свобода. Да бях отслабнал защото нещо нямах време да си готвя и доста ходих и станах 91кг ама сега пак съм 98кг и искам да смъкна около 4-5
 Като се върнах във Варна ми трябваше да свикна с часовата разлика и цял ден се чувствах изморен но най-лошото е че все ми казваха че убиецът на приятелят ми, който убиха преди години в София, ще мине метър това съвсем ме мачкаше в БГ. Усъдиха убиецът за 1000лв и е на свобода. Да бях отслабнал защото нещо нямах време да си готвя и доста ходих и станах 91кг ама сега пак съм 98кг и искам да смъкна около 4-5   Казано и по друг начин - няма кой да ми готви
 Казано и по друг начин - няма кой да ми готви   (иронично казано)
 (иронично казано)Бългъринът го е срам да си признава грешките, да каже НЕ ЗНАМ или НЕ РАЗБИРАМ , комплексарска нация. Ако на мен Канада не ми хареса, до сега щях да се върна и откровенно щах да кажа "Абе хора това не е за мен" !!! Ама там е работата, че за сега Канада е място за МЕН
 (не се заяждайте със казаното "за сега")  Тука трябва да се работи , да се учи , да се адаптираш и нещо доста важно ДА СЕ ПРОМЕНИШ, ДА ПРЕМАХНЕШ ДОСТА ЛОШИ БГ НРАВИ. Но голяма част от българите не искат да направят това и затова ще са си нещастни.
(не се заяждайте със казаното "за сега")  Тука трябва да се работи , да се учи , да се адаптираш и нещо доста важно ДА СЕ ПРОМЕНИШ, ДА ПРЕМАХНЕШ ДОСТА ЛОШИ БГ НРАВИ. Но голяма част от българите не искат да направят това и затова ще са си нещастни. В Канада не се ходи заради високи заплати (както си го представят повечето) а се ходи там да се емигрира и там да се живее, да се установиш там !
Една от основните причини да се махна от БГ е че българите се оплакват а не търсят решение на нещата, по думи сме 6 по дела пълна 0.
Това което е написано по мой адрес може да активира много писане и много теми и така на татък но не виждам смисъл, само ще си изгубя времето по-добре ще изляза да се разходя, да се опитам да си нямерия компания (ехооо канаааадкиииии къде стеееее я сочна малайзиика виждам ... ) да отида да ям суши (обожавам го), да си уча английският за да бъде на такова ниво на което искам и да чакам учебният ден който наближава
 , да гледам природата която тука е красива и хората си я пазаят.
 , да гледам природата която тука е красива и хората си я пазаят. Хората, които се готвят за заминаване към Канада пожелавам късмет и успехи! Светът тук е друг нека да стене и ваш т.е. не търсете БГ 2 !!!
Рорчо - ентусиастът