Здравейте,
Искам да попитам има ли някой, който си е подал документите през Февруари, и е получил дата за интервю?
Благодаря предварително на всички, които ми отговорят .
Късмет на всички!
Въпрос
Ние подадохме документи на 23 февруари, две седмици по-късно дойде потвърдителното писмо. От постнати съобщения във форума научавам, че след още две седмици някои са получили покани за интервю, така че въпросът ти е резонен. Тия дни може да ни изненадат, още повече, че на информационната сесия на 14 март казаха че са съкратили срока за явяване на интервю до 3-4 месеца след подаване на документите. Според мен, ние "февруарчетата" ще сме през юни!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Blagodarya ti Valdi, za suob6tenieto. I az 4uh ot dosta poznati, che mnogo burzo stavali ne6tata, no az oste ne sum polu4ila pismo, v koeto da me uvedomyavat koga da 4akam intervu, polu4ih samo edno pismo, v koeto me uvedomyavaha che sa polu4ili dokumentite mi i iziskuemata suma ot 400 CAD. I tolkova. Sega zdravo se pritesnyavam. Mislya da im pisha edno pismo v skoro vreme, kakvo ste kajesh?