Zdraveite saforumci,obrashtam se nai-veche kam tezi ,koito sa veche V Canada!Interesuva me ,dali sluzitelite ot emigracionnite sluzbi sadeistvat na novodoshlite emigranti za namirane na rabota ? Dokolkoto sam zapoznat ,vseki novopristignal ima svoi emigracionen agent ,koito sadeistva za formalnostite po urezdane na razlichnite dokumenti za integrirane na novite emigranti?Dokolko tezi sluziteli sa otzivchivi i vzemat prisarce tazi rabota !? Molja ,daite njakakvi po-konkretni razjasnenija za tazi procedura !Predpolagam ,che tazi tema zasjaga vsichki badeshti emigranti i e vazna !Kak stava tarseneto na rabota ot bjurata po truda ,internet i vobshte vsichko po tazi tema!???
Blagodarja Vi,shte badete mnogo polzni s takova INFO !
Namirane na RABOTA v Canada
Ami ne pomagat.Imagi da ,ama sa mai pove4e za otbivane na nomera.Obiknoveno te prashtat kum razni nepravitelstveni organizacii ug da ti pomognat s cv-to .V obshti linii kolkoto xora ti pregledat cv-to tolkova mnenia.az li4no nepoznavam niakoi da si e nameril rabota blagodarenie na tiax.Ama moge i da ima takiva,neznam.Niako drug da otgovori ako poznava niakoi.E xubavoto e 4e mogat da ti dadet informacia za kursove za preklalificacia koito gi plashta durgavata .Ako e simpati4en 4oveka moge i da te naduxa 4e si mnogo dobur i da si namerish rabota blagodarenie na sobstveniat ti entuziazum.Nashta agentka beshe goliama skica ama ne bix kazala 4e ni pomogna koi znae kolko.
kakto se kazva spasenieto na daveshtite se e v ratsete na smaite daveshti se.
Ne razchitai na nikoi osven na sebe si. Ne slushai kakvo ti govoriat onia muhliasali darjavni tchinovnitsi...obikalai po firmite, puskai po internet obiavi i se nadiavai che gospod eprigotvil edno malo chudo i za tebe..sorry ama takiva sa realnostite- edni uspiavat, drugi -ne...i nai-loshtoto e che pochti niama nishto obshto s tova kakva profesia si, a po-skoro zavisi ot vladeeneto na ezitsi, kvalifikatsii i d apopadnesh v podhodiashtia moment na podhodiashtoto miasto
Ne razchitai na nikoi osven na sebe si. Ne slushai kakvo ti govoriat onia muhliasali darjavni tchinovnitsi...obikalai po firmite, puskai po internet obiavi i se nadiavai che gospod eprigotvil edno malo chudo i za tebe..sorry ama takiva sa realnostite- edni uspiavat, drugi -ne...i nai-loshtoto e che pochti niama nishto obshto s tova kakva profesia si, a po-skoro zavisi ot vladeeneto na ezitsi, kvalifikatsii i d apopadnesh v podhodiashtia moment na podhodiashtoto miasto

-
Prav e kato kazva choveka da se obarnesh parvo kam BG communitito kato pristignesh. Na mene imenno edin BG imigrant s kogoto se zapoznah tuk mi pomogna da si nameria parvata rabota. Shapka mu svaliam za tova. Inache po mestnomu tova se kazva "networking" i e normalno da porazpitash parvo horata s koito ti e naj-lesno da ustanovish kontakt - Bugarite. Inache slijbite na Quebec sa tvarde zaeti da misliat kak da si udaljat obednata pochivka i sakratiat rabotnoto vreme i kak vapreki vsichko da se izkarat prenatovareni s rabota. Zadacha na prav pogled nevazmojna, no te se spraviat chudesno s neia.
Narushavajkie ne znam si koia tochka ot novia Ustav na foruma pisha smelo na latinitza!
Narushavajkie ne znam si koia tochka ot novia Ustav na foruma pisha smelo na latinitza!
I pomisli si s sarkazam:
"Shto ne beshe tozi spazam,
malko neshto kat' orgazam!"
"Shto ne beshe tozi spazam,
malko neshto kat' orgazam!"
Re: Namirane na RABOTA v Canada
Можеш също да погледнеш този вече доста остарял постинг, мисля че написаното в него си е все така актуалноjanyz написа: Kak stava tarseneto na rabota ot bjurata po truda ,internet i vobshte vsichko po tazi tema!???
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=59
Re: Namirane na RABOTA v Canada
abe kade gi chetete tezi gluposti???????????????????????????janyz написа:.............Dokolkoto sam zapoznat ,vseki novopristignal ima svoi emigracionen agent.................