Здравейте,
Някой да е успял да пренесе проходилка от България, не в оригиналния пакет, а на части във основния багаж; Знам че са забранени в Кебек, затова мисля да махнем опаковката и да я пренесем разглобена;
Чакам отговор от вече препатили;
Мерси предварително!
Пренасяне на проходилка от България
-
Re: Пренасяне на проходилка от България
Какво точно те интересува?
Забранени са за продажба, но не и за ползване, така че, пренасяй смело!
Забранени са за продажба, но не и за ползване, така че, пренасяй смело!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Наши приятели си донесоха една от България, след тяхното дете и нашата дъщеря я ползва, а сега може би някое друго прощъпалниче щъка из къщи в нея. Никой не я е конфискувал на границата, нито пък е дошъл да ни арестува в къщи. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Наши близки се опитаха да вкарат проходилка обаче със кутията и на митницата в Монреал са видяли че е проходилка. Линко, твоите приятели как са докарали проходилката - на части в основния багаж ли
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не са я прекарали проходилката "на части", но не е била и в продажната опаковка естествено. Иначе наистина е била в основният багаж.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Не знам какъв е приноса на проходилката, но моите и двамата проходиха без този уред - единия в БГ, другия тук. Струва ли си заемането на място в багажа, за нещо, което сигурно е забранено пореди някаква причина? Със сигурност тази причина не е в ущърб на детето....
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Баба ми и тя е проходила без проходилка, като се замисля
Както и дъщеря ми, макар че обмисляхме варианта "внос от БГ". Тук приятели ни дадоха нещо подобно на това, само дето хлапето не може да обикаля из цялата къща - върти се в кръг, което си има и добрите страни - винаги ти е под око

Както и дъщеря ми, макар че обмисляхме варианта "внос от БГ". Тук приятели ни дадоха нещо подобно на това, само дето хлапето не може да обикаля из цялата къща - върти се в кръг, което си има и добрите страни - винаги ти е под око

Представителна извадка тип "паплач"

Преди месец пренесох проходилка от България.Беше разглобена на 2 части в основния багаж.Никакви проблеми не е имало.