Здравейте,
има ли българи живеещи в този град? Ако да, моля да споделят накратко своите впечатления от него. Намерих една подобна тема, пускана преди няколко години и по това време българите там почти са липсвали, дали сега е така или вече има хора, установяващи се не само в мегаполисите (по една или друга причина)?
Благодаря предварително на отговорилите.
Българи в Kingston, ON ?
Българи в Kingston, ON ?
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
- drifter
- Обратна връзка:
Re: Българи в Kingston, ON ?
Ние живеехме там до преди година. Познавахме още 5 български семейства. От тях едните се изнесоха към Торонто.
На мен града ми харесваше. Предполагам намирането на работа ще е доста по-трудно отколкото в голям град. От познатите ни всички се бяха преместили при осигурена предварително работа там, поне за единия от семейството.
На мен града ми харесваше. Предполагам намирането на работа ще е доста по-трудно отколкото в голям град. От познатите ни всички се бяха преместили при осигурена предварително работа там, поне за единия от семейството.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Re: Българи в Kingston, ON ?
Да наистина в този малък град със сигурност работа се намира доста по-трудно и сме напълно съгласни, че евентуално преместване трябва да бъде придружено от вече осигурена такава.
Благодаря Ви много за отговора
.
Благодаря Ви много за отговора

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!