Колкото мога да открия от минали теми по този въпрос :
Възможна е промяна на паспорт на всяка стъпка от процеса само трябва да се оведомят и официалните власти за това, виена или букурещ,в зависимост до каде сме стигнали.
ако има някакви промени моля споделете или потврдете това което съм писал
Нов паспорт
- montrelcho
Re: Нов паспорт
Не знам да има промени. Ние преди месец си сменихме паспортите преди получаването на визите и изпратихме новите паспорти в Букурещ. Единственото, което направих е да приложа копие на старите паспорти и писмо, което с което ги уведомявам какво съм направила. Нямаше никакъв проблем.
Не смятам, че има някакъв проблем и на ниво Виена. Паспортите затова имат срок, като изтече се подменят!
Успех

Не смятам, че има някакъв проблем и на ниво Виена. Паспортите затова имат срок, като изтече се подменят!

Успех

Документи Виена - 19.01.2008
Интервю - 11.12.2008
Документи Букурещ - 19.02.2009
Баркодове - 10.03.2009
Медицински - 20.04.2009
Интервю - 11.12.2008
Документи Букурещ - 19.02.2009
Баркодове - 10.03.2009
Медицински - 20.04.2009
- demococcus
И не забравяй че не е задължително да ти вземат стария паспорт, при получаването на новия. Само ще ти го продупчат стария за да личи че е невалиден.
Също така имай предвид че не е задължително срокът на паспорта ти да изтече или да е близко до изтичане, за да си извадиш нов паспорт.
Също така имай предвид че не е задължително срокът на паспорта ти да изтече или да е близко до изтичане, за да си извадиш нов паспорт.
Същото направих и аз,запазих стария паспорт ,разбира се продупчен ,въпреки че никой никъде няма да ти го поиска.Хората се интересуват от паспорта ,в който ти е ударена визатаdemococcus написа:И не забравяй че не е задължително да ти вземат стария паспорт, при получаването на новия. Само ще ти го продупчат стария за да личи че е невалиден.

- montrelcho
А трябва ли и как да оведомим Виена за промената.
Ние пуснахме документите със стария ми паспорт февруари, той изтичаше март, сега на интервюто ще отидем с новия ми паспорт и ще обесня, че поради изтичане на срока съм си извадила нов, не е необходимо да се пише изрично писмо до Виена за това.
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!