Toronto , ON , Canada ,
Tel: (416) 790-1120 ,
Fax: (416) 790-1069
We appreciate your feedback at : askus@bulbiz.com
Botze, ti da ne si im reklamen agent...ama neshto sipozakasnial mai...az baia otdavna im vidiah simvolcheto na parva stranitsa i vav poleznite vrazki...tuh da mu se nevidi izpusna komisionnata
MechoPuh написа:Botze, ti da ne si im reklamen agent...ama neshto sipozakasnial mai...az baia otdavna im vidiah simvolcheto na parva stranitsa i vav poleznite vrazki...tuh da mu se nevidi izpusna komisionnata
MechoPuh,
не съм им никакъв. Просто преди малко се рових по нета и видях сайта и реших да го публикувам (може все на някой да му е от полза). Не съм знаел че е вече популярен.
MechoPuh написа:Botze, ti da ne si im reklamen agent...ama neshto sipozakasnial mai...az baia otdavna im vidiah simvolcheto na parva stranitsa i vav poleznite vrazki...tuh da mu se nevidi izpusna komisionnata
MechoPuh,
не съм им никакъв. Просто преди малко се рових по нета и видях сайта и реших да го публикувам (може все на някой да му е от полза). Не съм знаел че е вече популярен.
Ha, ti da ne spish vav foruma be chovek...mnogo barzo otgovariash. Mi az poneje sam go razglejdal saita i kato vidiah nadpisa se setih che sam go vijdal...aizak...ako ne te biaha izprevarili mojesh da si piskash nekoi lev...losho nema
A, i da ti kaja. dnes e petak...begai pri jenata i detsata...petak e den na maistora i nategacha...demek koito raboti e maistor...koito bachka e nategach ili shef...ma to e sashtoto :tuut:
С тях имаме бартера, наречен "размяна на банери". Ние сме им сложили банерчето при "полезни връзи" на портала, а те ни го въщат с банерче на бгканада на техния сайт.
Виждали ли сте бгнанада банерчето - много е сладко. Ама малко полуфабрикат. Ако някой може да направи по-добро - няма да му се сърдим хич!