Здравейте,
Мисля, че една такава тема ще е доста полезна.
Бихте ли споделили кои са любимите ви farmers' markets в GTA и околностите?
В Торонто и ГТА като цяло има много пазари, но в повечето преобладават resellers, които продават продукция от Мексико и къде ли не. Под 'добри' farmers' markets имам пред вид такива, където се продава локална фермерска продукция, най-вече плодове и зеленчуци.
Вие, например, откъде си пазарувате хубави field tomatoes?
Моля да не флудвате темата със:
- Линкове за пазарите в Онтарио - тях всеки може да си ги намери. Аз питам за лични впечатления.
- Препоръки за отглеждане на зеленчуци в двора и споделяне на ценен градинарски опит и достижения.
Добри farmers' markets в GTA & Central Ontario
Добри farmers' markets в GTA & Central Ontario
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
-
- Обратна връзка:
http://www.freshfromthefarm.ca/
Аз пазарувам предимно месо и отвреме навреме зеленчуци и млечни продукти от тях. За съжаление магазина не е много голям да се разчита да се отиде на място и се избере. Аз си правя поръчката по интернет и в деня на доставката отивам и си вземам нещата. Доволна съм, вече 3 години пазарувам от там.
Аз пазарувам предимно месо и отвреме навреме зеленчуци и млечни продукти от тях. За съжаление магазина не е много голям да се разчита да се отиде на място и се избере. Аз си правя поръчката по интернет и в деня на доставката отивам и си вземам нещата. Доволна съм, вече 3 години пазарувам от там.