Изгубени документи -help

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
Bebe

Изгубени документи -help

Мнение от Bebe »

Здравейте, Сафорумзи !
Изгубих emigration paper ,които ми дадоха на летището /документа с които пристигнах/.Аз съм по процедурата за Quebec.Та въпросат ми е мога ли да излизам извън Canada без този документ ,ще го искат ли на летището в Торонто .Аз съм с PR card.
Имам още един въпрос .Заедно с този документ изгубих и SIN paper. Смятате ли, че могат да бъдат използвани по някакъв начин, евентуално, от човека които ги е намерил ?

:roll:
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

emigration paper няма да ти трябва нито при излизане, нито при влизане. Може да ти трябва за кандидатстване за гражданство (след няколко месеца ще знам "от извора").
SIN номера не трябваше да губиш в никой случай! Обърни се към властите - първа спирка Service Canada
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Immigration Paper-ът няма да ти трябва при влизане и излизане (за влизане ти трябва само паспорт и PR Card). Ще ти трябва за кандидатстване за гражданство обаче. Най-добре попълни едни документи да ти издадат официално копие от сега, че отнема няколко месеца поне.
Публикувай отговор