Лицензиране на имиграционните консултанти!???
- precious
- Обратна връзка:
Лицензиране на имиграционните консултанти!???
Между другото чували ли сте нещо подобно, че предстои лицензация на имиграционните консултанти???

:kitty: 
- precious
- Обратна връзка:
?
Фирми и/или адвокати, на които плащаш за да ти подготвят документите за кандидатстване и да ти движат въпросите по време на процедурата....
Някой от еас ползвал ли е такива услуги, приятели са ми казвали, че ставало по бързо чрез тях ????
Някой от еас ползвал ли е такива услуги, приятели са ми казвали, че ставало по бързо чрез тях ????
:kitty: 
Ако направят това, най-сетне ще направят нещо свястно. Ако са сериозни, могат да сваршат сигурно идеална работа, за което разбира се, ще смакнат няколко кожи от гърба на човека. Но поне, ако може, да се гарантира смъкването на кожи с качествена услуга.
Защото те и сега режат глави, обаче нямаш гаранция какво ще свършат.
Защото те и сега режат глави, обаче нямаш гаранция какво ще свършат.
аха.. аз намирам ползуването на такива консултанти за безсмислено... и скъпо.. не виждам как това, че някой друг ти попълни документите ще ти помогне да стане по-бързо.. аз си ги попълвах сам и си движех сам всичко.. и от подаването до получаване на визите беше година и 4 месеца..
указанията от сайта за имиграция са пределно ясни.. а и има форуми за което не е ясно.. където се дават безплатни и компетентни отговори на всички въпроси..
указанията от сайта за имиграция са пределно ясни.. а и има форуми за което не е ясно.. където се дават безплатни и компетентни отговори на всички въпроси..

аха.. аз намирам ползуването на такива консултанти за безсмислено... и скъпо.. не виждам как това, че някой друг ти попълни документите ще ти помогне да стане по-бързо.. аз си ги попълвах сам и си движех сам всичко.. и от подаването до получаване на визите беше година и 4 месеца..

Re: Лицензиране на имиграционните консултанти!???
Ето, виж това:precious написа:Между другото чували ли сте нещо подобно, че предстои лицензация на имиграционните консултанти???
http://www.cic.gc.ca/english/department ... index.html
http://canadagazette.gc.ca/partI/2003/2 ... le1-e.html
Re: Лицензиране на имиграционните консултанти!???
koi e tolkova nekadaren che da izpolzva drugi hora da mu popalvat formuliarite??????????????precious написа:Между другото чували ли сте нещо подобно, че предстои лицензация на имиграционните консултанти???