въпрос за формулярите за Букурещ
въпрос за формулярите за Букурещ
имам въпрос, във формуляра ENSEIGNEMENTS ADDITIONNELS SUR LA FAMILLE когато попълвам за децата , какво да пиша на etat civil?те са си деца, да писха non marie или jamais marie????i моят баща е починал, като го напиша там на pere , да писха ли на etat civil, например - decedee???
въпрос4е
Linko, може да е смешно jamais marie ама това си излиза като опция и на другиа формуляр от падащото меню. Мисля 4е това се пише.
Моят въпрос е там където пише да се изредят всички занимания от 18 год. нататък- у4ене, рабора, безработица и т.н. пишеми ги от последното най-скорошно назад във времето. Оба4е когато не стигнат редовете какво правим? В упътването пише да се добави допълнителен лист, ама какъв лист, табличка като тази във формуляра ли да си направим.....не го разбирам това, HEEEEELP
Моят въпрос е там където пише да се изредят всички занимания от 18 год. нататък- у4ене, рабора, безработица и т.н. пишеми ги от последното най-скорошно назад във времето. Оба4е когато не стигнат редовете какво правим? В упътването пише да се добави допълнителен лист, ама какъв лист, табличка като тази във формуляра ли да си направим.....не го разбирам това, HEEEEELP
Да. На един лист си правите същата табличка и я попълвате.Като заглавие пишете, че е продължение на анекс Номер....
Ако имате проблем ми пишете да ви изпратя моя файл!!!
Успех!
Ако имате проблем ми пишете да ви изпратя моя файл!!!
Успех!
Документи Виена - 19.01.2008
Интервю - 11.12.2008
Документи Букурещ - 19.02.2009
Баркодове - 10.03.2009
Медицински - 20.04.2009
Интервю - 11.12.2008
Документи Букурещ - 19.02.2009
Баркодове - 10.03.2009
Медицински - 20.04.2009