FX брокер?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

FX брокер?

Мнение от teomat.com »

Някой може ли да ми препоръча FX брокер,
ливъридж 400:1,
спред EUR/USD фиксиран 3 (може и по-нисък плаващ)
и възможност за хеджиране?
Благодаря
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: FX брокер?

Мнение от MrGeek »

teomat.com написа:Някой може ли да ми препоръча FX брокер,
ливъридж 400:1,
спред EUR/USD фиксиран 3 (може и по-нисък плаващ)
и възможност за хеджиране?
Благодаря
Ако търсиш американски такъв, забрави за хеджирането. От средата на миналия месец NFA въведе сериозни ограничения относно хеджирането. Все пак има американски брокери, които поддържат сметки в Лондон например и тези ограничения могат да се заобиколят.
Иначе този левъридж ми се вижда доста големичък и рисков. Не, че не се предлага, но по-скоро е удачен да се използва само за мини/микро акаунт. Добър брокер са FXCM, които имат UK сметки в случай, че държиш на хеджинга. Подобна софтуерна платформа използват и Deutsche Bank FX, които от миналия месец вече предлагат и 10К миниакаунти. Ако пък предпочиташ metatrader платформата, там избора на брокери е доста голям. Изобщо избора на брокер до голяма степен зависи и от избора на конкретни възможности на софтуерната платформа. Успех в трейдинга.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Благодаря за бързия отговор. Ще ги поразгледам по-внимателно. Преди години нещо не ми бяха харесали FXCM, ливъриджа им беше само 200:1. Хеджинга обаче ми е доста важен и ще погледна и германците, fxsol го махнаха миналия месец иначе нямам забележки.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Няма хеджинг :?
но пък fxcm има спред максимум 1,9, по-добро от това което имам сега :lol:
Някакви отзиви за фирмата?

а германците са тежък случай
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

англииския им представител има хедж

http://www.fxcm.co.uk/
ако искащ има вече и български такъв

http://bg.fxcm.co.uk/
http://www.citycapital.bg/
на кои брокер беше досега ако не е таина?
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Все още с www.fxsolutions.com, но ако няма хедж по-добре да си намеря нещо с по-малък спред. fxcm като че ли са добър вариант.
За хеджа не виждам кой ще ми го предостави след като се регистрирам от Канада.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

kurta007 написа:англииския им представител има хедж

http://www.fxcm.co.uk/
Оказва се че няма проблем :lol: , в сайта им пише това:
You can transfer your account to FXCM UK and continue to trade using current platform functionality: 1) hedging, 2) stop-loss and limit orders, 3) ability to modify and close orders from the “Open Positions Window”.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

teomat.com написа:Все още с www.fxsolutions.com, но ако няма хедж по-добре да си намеря нещо с по-малък спред. fxcm като че ли са добър вариант.
За хеджа не виждам кой ще ми го предостави след като се регистрирам от Канада.
Каква е причината да се откажеш от FXSolutions?
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Не съм се отказала. Графиките им са доста добри. Платформата е добра, но спреда е фиксиран, а виждам че има вече много по-добри възможности.
Сега си поиграх с fxcm и ми прави впечатление че много по-бързо се изпълняват ордерите и няма засичане и претоварване, то сега малко мъртво време, но ще се види утре. Има разлика в условията и платформата тук и в Европа. Американската е с по-малък спред, европейската има хедж, но е с по-малък ливъридж и изисква повече средства.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

teomat.com написа:Не съм се отказала. Графиките им са доста добри. Платформата е добра, но спреда е фиксиран, а виждам че има вече много по-добри възможности.
Сега си поиграх с fxcm и ми прави впечатление че много по-бързо се изпълняват ордерите и няма засичане и претоварване, то сега малко мъртво време, но ще се види утре. Има разлика в условията и платформата тук и в Европа. Американската е с по-малък спред, европейската има хедж, но е с по-малък ливъридж и изисква повече средства.
Мдам, верно е, няма идеално решение. Затова по-добре разпределяй активите на няколко различни места (брокери). FXCM наистина са добри, даже едни от най-добрите брокери, доближаващи се до голяма степен до показателите на истински ECN.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

MrGeek написа: Затова по-добре разпределяй активите на няколко различни места (брокери)
По-добре с малки суми но редовно :lol:
Публикувай отговор