Âúïðîñè çà âðåìåííà âèçà

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Sliven

Âúïðîñè çà âðåìåííà âèçà

Мнение от Sliven »

Çäðàâåéòå ñúôîðóìöè,

Èìàì ñëåäíèòå âúïðîñè êúì èìèãðèðàëèòå âå÷å â Êàíàäà:

1. Íÿêîé êàíèë ëè å íà ãîñòè ðîäèòåë, êîèòî íå å ïåíñèîíåð âñå îùå è èìàøå ëè ïðå÷êà çà ïîëó÷àâàíåòî íà âèçà? Ìîÿòà ìàéêà å â ïîñëåäíèòå ñè ãîäèíè ïðåä ïåíñèÿ, íî çàïëàòàòà è å íèñêà, òà åäâà ëè ìîæå äà ïîñëóæè ñëóæåíà áåëåæà îò ðàáîòàòà êàòî ñîëèäíî äîêàçàòåëñòâî çà âðúçêà ñ ðîäèíàòà...

2. Èìà ëè íÿêîé, ÷èéòî áðàò/ñåñòðà äà å íåæåíåí/íåîìúæåíà è âúïðåêè òîâà äà å ïîëó÷èë âèçà çà ïîñåòèòåë çà Êàíàäà? Ìîÿòà ñåcòpà å íà 30 è áèõ èñêàë äà ìè äîéäå íà ãîñòè, íî ïðåäâèä, ÷å å íåîìúæåíà,áåç äåöà, ñå ñúìíÿâàì äàëè èìà øàíñ çà âèçà. Îñîáåíî êàòî ñå èìà ïðåäâèä, ÷å èäåÿòà å äà ìè ãîñòóâàò ñ ìàéêà ìè ïî åäíî è ñúùî âðåìå..

Ìîëÿ ñïîäåëåòå îïèòà ñè, àêî èìà òàêèâà ñðåä âàñ!
Аватар
zmeitshe

Мнение от zmeitshe »

На жена ми сестра й (която е неомьжена) кандидаства и получи туристическа виза преди две години.
army

Мнение от army »

Здрасти,
Мои приятели поканиха своите кумове на 30 и 27г. и ги пуснаха...
Простичко казано- те трябва да убедят канадските имиграционни служители, че не са имигранти!- а туристи.
Как?
-въпрос на въображение и ......документи!
Какви?
- пиши на лични :wink:
"Как да ти откажат, като не си си поискал!"
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

и 1 и 2 става - и родителите работят (само баща ми е пенсионер и са му искали бележка от пенсионнотот) и брат ми е на 25 неженен без деца/без постоянна работа.
никви проблеми и не са им искали нищо.
по едно и също време са вземали визи родителите ми+родителите на жена ми.
брат ми + родителите ми

на мен са ми искали 2 пъти доказателство за доходи - тва е
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Sliven

Мнение от Sliven »

Благодаря на всички за отговорите !

Много ме зрадвахте, по-точно фактът, че има шанс да стане, за който научавам от вашия опит ме зарадва. Блгадаря ви, че го споделихте!
[b]Змейче[/b], на колко години е жената на сестра ти? Ако смяташ въпросът за неуместен не отговаряй, моята сестра ще бъде на 32 , когато кандидства за виза.
[b]Army,[/b] изпратих ти лично cъобщение.
bp_de

Мнение от bp_de »

Споко бе човек - кючовата дума е парички.Да си беден е порок .... тва положението и това не съм го измислил аз.
Първия път когато отидох в Канада бях в положението на сестра ти - е даже пратих всичко по пощата и на интервю не съм ходил-даже не знам къде е посолството дет се вика.
Теоретично и практично не съм свързан по никакв начин ни с Бг ни с немско- просто кат отидох в общината и ония ми даде 1 док дет пишеше......едикоиси живее на ул .едикояси и е със собствено жилище
Собствено в смисъл в това жилище живея само аз но имигершана може да го е разбрал по друг начин и предполагам по кои след кат ми дадоха виза за 1 година без да ми виждат физиономията.
Така че както и по горе са ти казали - наи сигурното доказателство за свързаност със стрната е че имаш кинти -другото е локум ....
Sliven

Мнение от Sliven »

[quote]Така че както и по горе са ти казали - наи сигурното доказателство за свързаност със стрната е че имаш кинти -другото е локум ....[/quote]

:haplio:

I know............
Публикувай отговор