Относно предстоящата сесия...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Относно предстоящата сесия...

Мнение от lonly wolf »

Имам чувството че броя на кандидатите за тая сесия е по-малък в сравнение с други години...вие как мислите дали ще минем между капките демек ще са по-благосклонни към нас ако сме наистина малко на брой.Все пак сигурно си имат някви годишни квоти за пълнене.Но и зная че не всички кандидати пишат тука така че...Споделете кой кво мисли по тоя въпрос.
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Аватар
Stef

между капките

Мнение от Stef »

По принцип човекът който води интервюто винаги "отсъжда" в полза на кандидатите НО не мисли за "минаване м/у капките" хората са професионалисти и си имат критерии по които преценяват, ако не се лъжа имаше квота от 250 000 на година но това не значи че задължително трябва да се попълни тази квота.
По-добре наблягайте на френския и ще успеете.
Успех :-)
Go big or go home.
kamentsonev

Мнение от kamentsonev »

Ще разберем колко са благосклонни на самото интервю :) засега трябва да учим здраво...май не ни остава нищо друго и да се надяваме на 100% успех.
kamentsonev

Мнение от kamentsonev »

Нашият скайп е pehlivanova_ani
Аватар
vankata_vd

Мнение от vankata_vd »

kamentsonev написа:Ще разберем колко са благосклонни на самото интервю :) засега трябва да учим здраво...май не ни остава нищо друго и да се надяваме на 100% успех.
И аз съм на това мнение,колега !!!
:lol: :lol: :lol:
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
Mi6o76

Мнение от Mi6o76 »

А някой успя ли да разбере достоверна информация за интервюиращият или това наистина му е първа сесия в живота?
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
kamentsonev

Мнение от kamentsonev »

и ние се питаме кой ще е но няма как да разберем защото сме далеч от София :(
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

нали някой беше писал че е проверявал на рецепцията на Радисън и се е оказал млад мъж на име Шарл Антоан Савини на негово име е била резервацията....
Аватар
vankata_vd

Мнение от vankata_vd »

lonly wolf написа:нали някой беше писал че е проверявал на рецепцията на Радисън и се е оказал млад мъж на име Шарл Антоан Савини на негово име е била резервацията....
Е да де,но нали пък после се установи,че това е известен канадски тенисист...............да не би обърквация нещо да е станала на рецепцията.Може това да си е тенисист,но като са видяли,че е канадец и айде интервюиращ!
Но не се знае,може съвпадение на имена нещо !?!?!

Ще почакаме и Ще видим :lol: :lol: :lol:
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
gdimova74

облекло за интервто

Мнение от gdimova74 »

Моля ви, кажете нещо за дрехите. Топло е , но май трябва мъжете поне да са с костюми, нали. Уважение към институцията и т.н. А пък ако изпитващият е наистина нов и толкова млад , може и без сака, а?
Само за Квебек ли трябва да знаем, те се дразнят когато говориш за КАнада като цяло, ние си кандидатстваме за Квебек и трйабжа да си говорим за нея само, как мислите>
elk

Мнение от elk »

:tuut: Аз пук попаднах на следното в http://www.queensu.ca/edg/team.html, където срещу името на вероятния изпитващ Sévigny, Charles-Antoine пише, че е завършил Université du Québec à Montréal
Masters, Political Science "Citoyenneté, pluralisme culturel et interculturalisme : une analyse du régime québécois d'aménagement de la diversité culturelle" (дипломната му работа сигурно). Това ще е нашия човек, освен ако не е спортиста :lol:
Mi6o76

Мнение от Mi6o76 »

И ние попаднахме на това инфо,ама...толкова съвпадения и все известни,знам ли...пълна мистерия!На финала може да е Чор/поне се надяваме да е така/
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
gdimova74

ami tva e nashia 4ovek

Мнение от gdimova74 »

gdimova74 написа:КАзвам ви хора, тва е нашия човек, просто объркването е че тенисиста е с 99% същото име и е 81 набор. Нашия човек е около 40 и нещо , поне аз така мисля по тези снимки, ако е той . НА вторите снимки под :Remise des bourses d’appariement de la Faculté de science politique et de droit.

Този с развихрената коса там:
вижте описанието на хората отдолу:

http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1

Моля, пишете на кирилица! Следващ постинг, писан на латиница ще бъде изтриван.
Ако това ще помогне, може да го използвате - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Благодаря!
milla
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Това е нашия човек вълк в овча кожа е тоя помнете ми думата....
gdimova74

хм

Мнение от gdimova74 »

ами дано да си е овчица, защото иначе бая зор ще видим с политолог насреща!
Публикувай отговор