ей новодошли (като мен) как се справяте на новото място :)

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
boianvasilev

ей новодошли (като мен) как се справяте на новото място :)

Мнение от boianvasilev »

аз лично не се оплаквам, много бързо намерих приятели. Благодарение на този сайт и Фейсбук-а. Българите в Отава са страхотни... благодаря ви ! и имам да черпя още... :)
скайп boianvasilev
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Аз не съм много новодошъл. Но като бях навремето, обикалях да изуча Монреал. Кое къде е и тн. Беше много гот. Супер преживяване. Само с карта и обикаляш :)

4 дни се учих се как да слизам от рейсовете :rotfl: не че немога да питам някой, мога, ама исках сам да си го науча :rotfl: много беше забавно :)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

mwanza написа: 4 дни се учих се как да слизам от рейсовете :rotfl: не че немога да питам някой, мога, ама исках сам да си го науча :rotfl: много беше забавно :)
Първо дърпаш ена жица край джама, после държиш вратата да не те смачка, и при вас трябва да е тъй. :wink:
Embrace your climate change!
boianvasilev

a аз

Мнение от boianvasilev »

Офф... аз дойдох по време на автобусната стачка през зимата !!! и прекарах 1 седмица в пълна депресия... може би защото съм на 21. Обаче преди това си бях писал в този форум с Роберто/Hullboy и се престраших да му звънна. Много добре се отнесе с мен заведе ме на футболен мач с българите след това на барче за по бира... а после и на малко събиране с 4-5 студента... да ви кажа честно тогава разбрах че в Отава може и да не е толкова зле. Създадох си доста контакти и сега ми е по леко.
Мерси Роби и няма да се отървеш само с едно уиски... като се замогна ще има банкет.
скайп boianvasilev
boianvasilev

а сега де

Мнение от boianvasilev »

Хей идват още хора.... нека да им дадем някой предложения... вече сме голяма общност
скайп boianvasilev
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

Супер се справяме, Въпреки някой хора и случки, не се оплакваме изобщо
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

И ти май си пристигнала по зимно време .... как ти се стори :)
скайп boianvasilev
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

Когато ние дойдохме имаше само спомени за снега - тук там купчини и това е. Първите 1-2 седмици няколко дни беше -15 но слънчево и даже се разхождахме. След това температурите бяха нормални, ние нищо не видяхме от зимата. Инъче града през март е доста сив, не може да се сравнява с в момента, сега е невероятно красиво, ние живеем до парка и до реката, наистина е страхотен, сигурна съм че като дойдете ще го видите. Времето постоянно се променя и температурните разлики са огромни в момента, има дни с 20 градуса разлика сутринта и следобед.
Моето мнение е, че края на зимата, март, април е идеално време за да дойдете, за климатизиране и т.н. Пристигането средата на лятото много ограничава избора на квартал и квартира.
Най добре е да се пристигне края на месеца, така здравните карти ще ви дойдат след 2 месеца, не след 3, при нас стана така, най добре е след 20-ти.
Друго което мога да кажа от 2 месеца тук е, че българите предлагащи каквито и да е услуги са не по-евтини, нито по-добри от останалите.
Освен това присъства и българщината, спестяването на старание, касов бон и подобни, естествено вярвам, че има и изключения някъде ама всеки сам за себе си.
Успех и кураж, на нас и на вас :wink: :wink: :wink:
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Публикувай отговор