Обаждане по телефона : Вие спечелихте екскурзия...
Обаждане по телефона : Вие спечелихте екскурзия...
Здравейте форумци,
Вече няколкко пъти получавам обаждане по телефона, че съм спечелил двудневна безплатна екскурзия до Орландо или Лас Вегас.
Та, фирмата ми предлага да присъствам на двучасова презентация, където най-вероятно, ще се опитат да ми продадат нещо и след това в рамките на една година мога да се възползвам от тази безплатна екскурзия.
Аз си мисля, че това са мошеници и все им отказвам.
Искам да попитам дали някой от форумците е имал подобни предложения и дали са стигнали до обещаната безплатна екскурзия..
Вече няколкко пъти получавам обаждане по телефона, че съм спечелил двудневна безплатна екскурзия до Орландо или Лас Вегас.
Та, фирмата ми предлага да присъствам на двучасова презентация, където най-вероятно, ще се опитат да ми продадат нещо и след това в рамките на една година мога да се възползвам от тази безплатна екскурзия.
Аз си мисля, че това са мошеници и все им отказвам.
Искам да попитам дали някой от форумците е имал подобни предложения и дали са стигнали до обещаната безплатна екскурзия..
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill
Re: Обаждане по телефона : Вие спечелихте екскурзия...
Ще се опитват да ти продават timeshare. Не са непременно мошеници, но както знаеш, напълно безплани неща няма.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
по-добре стойте далеч от магнитните полетаЖени написа:Чарджат те, просто защото не си им казал, че не искаш да те чарджат!breakcure написа: .....и без това тука мобилните опратори ни чарджат и за входящите обаждания ().....

така няма и да ви "чаржат"

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- ablood
- Обратна връзка:
Е с т'ва ми скри шапката. А мога ли да им кажа да не ме чарджват и за изходящите? И за data plan не искам да ме чарджват.Жени написа:Чарджат те, просто защото не си им казал, че не искаш да те чарджат!breakcure написа: .....и без това тука мобилните опратори ни чарджат и за входящите обаждания ().....
Честно да ти кажа мен не ме чарджат и за изходящите. Просто имам много безплатни минути и никога не ги изговарям.ablood написа:Е с т'ва ми скри шапката. А мога ли да им кажа да не ме чарджват и за изходящите? И за data plan не искам да ме чарджват.Жени написа:Чарджат те, просто защото не си им казал, че не искаш да те чарджат!breakcure написа: .....и без това тука мобилните опратори ни чарджат и за входящите обаждания ().....
За плана мисля, че няма как да стане да не те чарджат!

- ablood
- Обратна връзка:
Сестро, какъв е този оператор, дето си го изработила с "безплатни" минути? Тукашните са или платени, или включени в цената!Жени написа:Честно да ти кажа мен не ме чарджат и за изходящите. Просто имам много безплатни минути и никога не ги изговарям.
За плана мисля, че няма как да стане да не те чарджат!
Става въпрос за следното: Като доидохме и си търсихме добра сделка за телефони и като още неопитни имигранти за малко да се хванем на въдицата на оферти, които предполагат плащане на доста услуги, от които се оказва, че нямаме нужда - да виждаме кой ни търси, да имаме войс мейл, чарджат ни за изхадящите и нямаме безплатни минути и там още екстри, чиято обща цена възлиза на 70 долара на телефон + каквото си изговориш, а ние сме двама и ставаше най-малко 140 за семейния бюджет и то с 3 годишен договор.ablood написа:....Сестро, какъв е този оператор, дето си го изработила с "безплатни" минути? Тукашните са или платени, или включени в цената!
Благодарение на приятели обаче, които ни казаха какво точно да искаме от оператора, сега имаме план за 70 долара, но за два номера (моят и на мъжа ми). Не ни таксуват за накакви екстри и имаме 200 безплатни минути за всеки номер на месец и говорим неограничено помежду си. Запазихме само услугата, която показва на дисплея кой ни търси, т.е. без тази услуга цената на пакета щеше да е още по-малка. При това ни подариха безплатно 2 мобилни апарата и първите 6 месеца имахме безплатен хайспиид интернет.

Никъде не съм твърдяла, че целия ти план е без пари. Просто не плащам входящи. Изходящи не плащам, защото се вмествам в дадените по план "безплатни" минути!ablood написа:$840 годишно + такса мрежа + данъци. Да ти имах разбиранията за "не-чарджване" и "безплатно".

Изопачихме темата на човека, моля да ни извни!

П.П. и какви са тези такса мрежа + данъци. 70 долара е цялата работа, приятел.

П.П. май съм забравила да кажа, че уикендът ми е напълно фрии - дори да говоря 48 часа не плащам и стотинка!

-
- Обратна връзка:
Абе момче стига рева бе, 70 кинта на месец ли ти е проблема ееее аман вече.ablood написа:$840 годишно + такса мрежа + данъци. Да ти имах разбиранията за "не-чарджване" и "безплатно".
А сега по темата. Бях писал вече ,че като сключвах договора с бел изрично казах, че не искам телефона ми да се появява абсолютно никъде. И за 3 години никой не ми звъни за застраховки екскурзии и прочее. Албатрос според мен нещо се опитват да те пързалят. Зарежи тая презентация.
Не сте прави!!!
Не сте прави специално за тези!
Знам че има много които ти предлагат какво ли не, но ако ти предлагат timeshare(моето мнение е само за тях) иди и само ще спечелиш.
Предлагат обикновено някаква екскурзия или предплатена карта с пари и почти задължително cruise. И ги дават-такава им е политиката-ходил сам на три и Винаги са давали каквото са обещали,НО ...винаги има но.Трябва да сте непукиси и да сте издръжливи на приказки за най-хубавите места на света,защото ще ви говорят и ще ви кандърдисват от 1.30 до 3 часа-трудно е да се измъкнеш,но пак ако си отишал за наградата си струва-я до Вегас ще отидеш я 100$ ще прибереш(по 50 на член от семейството)не може да се ходи сам.
Съвет:Идете с настроиката че каквото и да ви предложат ще го откажете и ще стане по лесно,видят ли че се колебаете идват специалистите със тефтерите и големите локуми за най изгодната сделка на века,включително могат и да ти намерят чоеек които говори Български-така във Вегас на първата ни така среща един ни събра очите със перфектен български и даже и лафове хварляше(оказа се че е бил в УС посолството в Бг 3 години).
Така че смело напред и взимаите наградите.
А щях да забравя-екскурзията е относително безплатна-винаги си плащаш част от цената-просто е много по евтина или се съчетава със още презентации на местото където отиваш и така двете компании си разделят цената на екскурзията.
Знам че има много които ти предлагат какво ли не, но ако ти предлагат timeshare(моето мнение е само за тях) иди и само ще спечелиш.
Предлагат обикновено някаква екскурзия или предплатена карта с пари и почти задължително cruise. И ги дават-такава им е политиката-ходил сам на три и Винаги са давали каквото са обещали,НО ...винаги има но.Трябва да сте непукиси и да сте издръжливи на приказки за най-хубавите места на света,защото ще ви говорят и ще ви кандърдисват от 1.30 до 3 часа-трудно е да се измъкнеш,но пак ако си отишал за наградата си струва-я до Вегас ще отидеш я 100$ ще прибереш(по 50 на член от семейството)не може да се ходи сам.
Съвет:Идете с настроиката че каквото и да ви предложат ще го откажете и ще стане по лесно,видят ли че се колебаете идват специалистите със тефтерите и големите локуми за най изгодната сделка на века,включително могат и да ти намерят чоеек които говори Български-така във Вегас на първата ни така среща един ни събра очите със перфектен български и даже и лафове хварляше(оказа се че е бил в УС посолството в Бг 3 години).
Така че смело напред и взимаите наградите.
А щях да забравя-екскурзията е относително безплатна-винаги си плащаш част от цената-просто е много по евтина или се съчетава със още презентации на местото където отиваш и така двете компании си разделят цената на екскурзията.