Две неща от мене:
1. Кое колко точки дава можете да видите
тук и да си ги сумирате сами. Така ще видите във вашият случай ко е е по-важно. Посочени са и минималните прагове. Трябва обаче да прочетете първия линк, посочен ви от emilcho, за да можете да си определите точките. И по-конкретно кога и при какви условия стажът носи точки и каква е връзката между стаж и образование.
2. Ръководител производство ми е много болна професия, защото и аз попадам там, но има уловка. Кодът на провесията е
0911 в IMT. Съответно тук се предполага да работят да кажем инженери с ръководни функции или пък хора, които са завършили управление и мениджмърт и не ги бива за нищо друго, освен да управляват. При втория случай работата е зле - стажът не носи точки, критерият
domaine de formation също не носи точки.
Тук е моментът
Linko или някой друг опитен и знаещ човек да коментира и да посъветва.
Аз съм работил като мениджър производство и като технолог (oenologue) във винарски завод и в дипломата ми пише "инженер по технология на ферментационни продукти".. та сега се спуквам от чудене как да си представя стажа и образованието, така че да хвана точки и да не попадна в категория "E"... ако някой може да помогне с идеи, ще съм благодарен!