Здравейте съфорумци,
получих писмо от Виена в което ми казват че две години от изискваните последни пет не ми ги признават за квалифициран труд и ги местят в друга категория,и по този начин губя 5 точки и не събирам минимума,някой имал ли е подобен проблем....благодаря Ви предварително
Писмо от Виена-не признават трудов стаж
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Има много други като теб. Аз затова постоянно повтарям за изискването професията да е с ниво по-високо от ниво "D" по тяхната матрица на професиите. Извадка от матрицата съм дал в статията си на портала на сайта.
Ако искаш да видиш самата матрица - ето ТУК (на френски) или ТУК (на английски).
Ако искаш да видиш самата матрица - ето ТУК (на френски) или ТУК (на английски).
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
И на мен не ми е ясно
Аз да питам-как определят даден стаж в коя категория попада в матрицата- например за секретарската длъжност може да е В, С, че дори и Д? Или например продажби област телекомуникации, но продавач-консултант-това е В в първата си част и може би С във втората?
Това сигурно е тясно свързано с превода на длъжностните х-ки? Ами ако приложим само трудов договор?
Това сигурно е тясно свързано с превода на длъжностните х-ки? Ами ако приложим само трудов договор?
Спрях да мечтая в България