Кирилица!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
VanBC
Модератор

Кирилица!

Мнение от VanBC »

На мене също ми отне известно време докато го забележа, та реших да насоча вниманието и на останалите членове на форума към следния факт - новият форум позволява да се пише на кирила дори и компютърът ви да няма инсталирана такава! Вляво от полето за писане, под усмивките, има иконка на име КРЕДОР. До нея има квадратно бутонче. Като се кликне на него, може да си избира между един от следните 3 варианта:
EN - латиница
BP - фонетична кирилица
BG - кирилица по БДС
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ey VanBC vyarno, che stava veche na kirilica da se pishe tuk, bez da e instalirana na saotvetniya computer. Kofti, sega ne moga da se opravdavam, che ne pisha na kirilica, shtoto nyamam instalirana takava. :lol: Ama az shte si prodalja s latinicata, che mi e po-lesno i e po-praktichno. :wink:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Canuck написа:Ey VanBC vyarno, che stava veche na kirilica da se pishe tuk, bez da e instalirana na saotvetniya computer. Kofti, sega ne moga da se opravdavam, che ne pisha na kirilica, shtoto nyamam instalirana takava. :lol: Ama az shte si prodalja s latinicata, che mi e po-lesno i e po-praktichno. :wink:
Аз съм упорита Canuck, ще те тормозя до последно!
Сериозно, сега вече не важат оправданията. Не е чак толкова трудно, пробвайте!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Hi, Sneji!

Mojesh da mi govorish na ti. :lol: Kato doydoh v Canada, oshte kato byah savsem zelen, ako si spomnyash se zasyakohme v chata i ti me nasrchi s dumite si i izobstho sam ostanal s vpechatlenieto, che si super gotin i toleranten chovek, taka che specialno zaradi tebe, ot uvajenie, iskam da ti kaja na kirilica: Благодаря ти за толерантността и моралната подкрепа!
Obache, Sneji s cyaloto mi uvajenie kam tebe, prodaljavam na latinica, shtoto mi e naistina po-lesno, ne zabravyay, che cyalden pisha na latinica i zaradi tova sam dosta brz na klaviaturata, a na kirilica sam baven, daje i da e fonetichna, a i osven tova prosto ne iskam da polzvam kirilica. Sorry, nishto lichno. :lol:
Per aspera ad astra!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Браво Canuck! Видя ли, че не боли! И това си е напредък! Последното ми изречение от предишния постинг е в множествено число, защото го написах, имайки предвид и другите пишещи тук. За съжаление обаче не забелязах да има заинтересовани.
Andi

Мнение от Andi »

Sneji написа:Браво Canuck! Видя ли, че не боли! И това си е напредък! Последното ми изречение от предишния постинг е в множествено число, защото го написах, имайки предвид и другите пишещи тук. За съжаление обаче не забелязах да има заинтересовани.
Пробваме, пробваме Снежи, не е като да не пробваме :lol:
А ти успя ли най-сетне да стигнеш до Торонто ?
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Andi написа:
Sneji написа:Браво Canuck! Видя ли, че не боли! И това си е напредък! Последното ми изречение от предишния постинг е в множествено число, защото го написах, имайки предвид и другите пишещи тук. За съжаление обаче не забелязах да има заинтересовани.
Е, ами че аз съм си в Торонто от 2 месеца.
Благодаря за кирилицата Andi :D
Andi

Мнение от Andi »

Sneji написа:
Andi написа:
Е, ами че аз съм си в Торонто от 2 месеца.
Благодаря за кирилицата Andi :D
You're wellcome !
Това вече не става на кирилица, нали :lol:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Hi, Sneji!

Tova ot uvajenie kam tebe go napisah, ianche si prodaljavam na latinica, shtoto na kirilica me boli srceto kato pisha. :lol: Ey samo se bazikam da ne se obidish neshto. :lol:
Per aspera ad astra!
Joy

Мнение от Joy »

------
Последно промяна от Joy на Сря Яну 12, 2005 11:04 pm, променено общо 1 път.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Znaeh si az, che shte ima pak procianiya, ama az sam sviknal :lol:
Spoko Joy, ne se yadosvay za takiva neshta, vsichko e vapros na vkus. Az sashto razpravyam navsyakade, che kirilicata e razprostranena ot bg kam drugite slavyanski strani, a ne ot Russia. No, inache za mene tova si e azbuka kato vsyaka druga, ne izpitvam nyakakvi po-sobeni chuvstva kam neya. Osven tova e po-lesno i praktichno da se pishe na latinica, pone za men, a i vse pak sam v Canada, slava Bogu! :lol: Taka che, relax, nyama smisl da pochvame filosofski sporove. :lol:
Per aspera ad astra!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Кирилицата е супер, бравос!
Че досега ми беше писнало да сменявам кирилицата за Форума с латиница, като пиша на някой в Кюто...
Още веднъж - евалла! :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено