За пореден път и аз,като много други,ще попитам как е в Канада.

Аз съм на 35г.,мъжа ми на 33г.Имаме 2 деца,момичета,на 3г. и на 7г. Имам диплома за завършено полувисше образование-рехабилитатор,а после и кинезитерапия,бакалавър, преди 7г.Работя като рехабилитатор от 97г. Малко съм объркана как точно ще се тълкуват двете ми дипломи. Полувисшия медицински институт в София стана колеж преди няколко години,а кинезитерапията,която ни водеха като следдипломна квалификация ми е със степен"бакалавър".
Мъжа ми има завършена само гимназия,но се оправя чудесно като системен администратор в една голяма фирма за хидроизолация тук, в София.
Няма смисъл да ви разказвам как се живее тук,особено напоследък. Предполагам знаете долу-горе от многобройните разкази по темата за Бг и битието тук.
Така или иначе искаме да дадем нещо повече от вегетиране и посредствен живот на децата си.
Мъжа ми има първа братовчедка,която от 4г.живее в Монреал,а аз имам близка приятелка,която живее в Квебек, по-малък от първия,но според нея по-подходящ за спокойно живеене.Там е от 6г.
Имаме инфо долу-горе за живота там,но все пак тук пишат повече хора с различни съдби в Канада.
Разкажете ми как е там и има ли реализация моята професия.
Също така бих искала да зная какви мотиви за желанието ви за живот в Канада посочихте на интервютата си.
Благодаря предварително.