Интереси....

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
boianvasilev

Интереси....

Мнение от boianvasilev »

Здравейте, съвсем скоро пристигам в Отава и се интересувам дали някой се интересува от спорт и главно от Ориентиране... разгледах някой сайтове на клубовете в Отава, но ако има някой, който също се занимава с този с спорт нека пише. И моля не питайте "..и кво ориентираш ли се???"
скайп boianvasilev
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Доколкото съм наясно, за да е интересен този спорт трябват планини, каньони и друг променлив ландшафт. В следствие на мизерната тектонична активност обаче тук те са голяма тядкост. Не напразно магистралите са 99% прави, равни и скучни - няма какво да заобикалят и изкачват.
Аз например за да заведа децата да се пързалят с шейни ги качвам в колата и ги карам над 10 км на един изкуствен хълм. преди ползвахме виадукта на магистралата, но засадиха дръвчета за да ни пречат. Не, че имаче някаква опасност, ама отвличахме вниманието на шофьорите.
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

Не, за да е интересен трябва да има хора... първия път като идвах на почивка видях доста добри теренчета край Отава.... надявам се да се намери някой ентусиаст
скайп boianvasilev
chuinard

Мнение от chuinard »

Ако имаш от онези кубинки с ток отпред, по добре иди в парка около парламента :D :D :D
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

не имам бутонки с метални шипове но ги отрязах с флекса да не изронвам хумоса в гората
скайп boianvasilev
Hullman

Мнение от Hullman »

В Отава този спорт е популярен. Всяка година през лятото има един уикенд в който идват хора от цяла Канада и си организират състезание.
Виждам стотоци хора с карта и компас които тичат по някакъв маршрут.
Като дойдеш в Оттава иди в някой комюнити център. Там има безплатен каталог в който има тел, адрес, уебстраница на различни кръжоци, курсове, хобита, спортове.
Убеден съм че ще намериш това което търсиш.
smotan

Мнение от smotan »

Аз съм за! Ама на лято! :)
Sunny boy

Re: Интереси....

Мнение от Sunny boy »

boianvasilev написа:Здравейте, съвсем скоро пристигам в Отава и се интересувам дали някой се интересува от спорт и главно от Ориентиране... разгледах някой сайтове на клубовете в Отава, но ако има някой, който също се занимава с този с спорт нека пише. И моля не питайте "..и кво ориентираш ли се???"
Абе има тука един :lol: кара си мотора с кош :lol: Та той тренира Ориентиране...в пияно състояние :wink: Може да ти помогне,ама живее в Монреал.Ама ти не се отчайвай,той познава и Отава :wink: :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и тук ги бием, Бояне :D

http://www.orienteering.ca/

Не ги слушай горните шемети, ориентирането е доста добре развито, има добри карти и школи :beer: :beer:

В Монреал на хълмчето Монт Роял даже има популярни турове: плащаш 5 долара и ти дават карта с маршрути и бусола, която връщаш на финала. Семейства се разхождат заедно и събират точките :wink:

http://www.orienteringquebec.ca/

Ето ти и Отавските ориентировачи и състезания:

http://www.ottawaoc.ca/local_events.shtml

Ти от кой клуб идваш :wave:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

Сини Камъни Сливен :) а ти
Последно промяна от boianvasilev на Нед Дек 07, 2008 6:52 pm, променено общо 1 път.
скайп boianvasilev
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

първо Алеко, после Рила - София :)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

разбира се ,че познавам и отава,както и останалата част на канада .
единственно на този континент ми убягват източните канадски провинции ,аляска и орегон.във всички останали провинции и щати по стечение на обстоятелствата съм пикал поне по няколко пъти и никога не са ме хващали.
имам единственно тикет от калифорния за лайттъринг ,когато на няколко километра на път за салинас от СФ минавайки през една кедрова горичка колегата ме помоли да си хвърля вонящия фас за да подиша от кедровите изпарения и аз взех ,че си го хвърлих през прозореца ,а те взеха ,че ме видяха/куките/.разделих се с 1000 бакса ,обаче вече съм ориентиран и никога не бих постъпил по тоя просташки начин ,следващия път ще изхвърля колегата да си диша на воля кедровите изпарения :D
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:разбира се ,че познавам и отава,както и останалата част на канада .
единственно на този континент ми убягват източните канадски провинции ,аляска и орегон.във всички останали провинции и щати по стечение на обстоятелствата съм пикал поне по няколко пъти и никога не са ме хващали.
имам единственно тикет от калифорния за лайттъринг ,когато на няколко километра на път за салинас от СФ минавайки през една кедрова горичка колегата ме помоли да си хвърля вонящия фас за да подиша от кедровите изпарения и аз взех ,че си го хвърлих през прозореца ,а те взеха ,че ме видяха/куките/.разделих се с 1000 бакса ,обаче вече съм ориентиран и никога не бих постъпил по тоя просташки начин ,следващия път ще изхвърля колегата да си диша на воля кедровите изпарения :D
Знам аз,че си падаш по Ориентирането :lol: :wink:
Аватар
Дядо Йоцо
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Йоцо »

хахаа май е изпаднал от Ориентирането 8)
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Пробвай това:

http://www.mantracker.ca/

:D
Публикувай отговор