CAIPS notes

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Stef

CAIPS notes

Мнение от Stef »

Prochetoh postingite na Bona i pregledah http://www.caips.ca po tazi tema no ima li nyakoi ot foruma koito da e polzval tazi usluga i da li mu e svarshila rabota.
Thanks
Angie

Мнение от Angie »

Vav vrazka s izkazvaneto mi v predi6nia posting iskam samo da uto4nia, 4e sas svoi poznat kanadec 6te opitam da vzema CAIPS. Izpratih mu dokumentite opisani v saita i toi shte mi plati taksata ot 5 dolara. Vsichko tova go pravi za men bez pari, poneje sme priateli. Ina4e ne reklamiram saita za CAIPS, a informaciata v nego e dosta iz4erpatelna.
Бона

Re: CAIPS notes

Мнение от Бона »

Stef написа:Prochetoh postingite na Bona i pregledah http://www.caips.ca po tazi tema no ima li nyakoi ot foruma koito da e polzval tazi usluga i da li mu e svarshila rabota.
Thanks
Nai-vajnoto neshto, koeto nauchih ot CAIPS notes, beshe po koi punktove kakvi tochki mi biaha dadeni. Vidiah che za diplomata mi davaha tochki za bacalaver, zadvijih niakoi lostove, prasnah suma pari, no dali imashe efect tova ne moga da ti kaja.
Drugoto koeto vidiah, beshe Bring Forward Date. Tova sa dati (ne e edna, no e dadena porednata) na koito tvoeto dosie shte bade "slojeno na masata" na imigracionia slujitel. T.e. toi togava shte go razglejda i eventualno she vzeme niakakvo reshenie ili moje bi shte nasrochi druga BFD.
Inache documenta e palen sas drugi sakrashtenia, koito ne mojah da razgadaia, no za 5$ tolkoz.
Moje bi ima niakakva logika da se angajirat tia firmi, deto predlagat taia usluga, shtoto te pishat che poemat angajimenta da prevedat vsichki sakrashtenia. No ot druga strana kakvo li info tolkova shte nosat tia sakrashtenia ...

Uspeh!
Заключено