Зъболекар в Калгари !
- Optimist Creed
Зъболекар в Калгари !
Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в Калгари?
.

Адаш, добре е да знаеш къде да спреш да се правиш на глупак.CFS 801 написа:Юлия Петрова.Парк Авеню.

В Calgary имаше българска зъболекарка допреди мисля две години. Продаде си практиката и вече не работи. Сга собственик на кабинета е китайка - много сме доволни:
Bow Trail Dental Centre
(403) 240-1257
3827 Bow Trail SW
Calgary, AB , T3C2
http://www.canpages.ca/page/AB/calgary/ ... 50616.html
И моите ги бива:
Crescent Heights Dental Clinic
www.crescentdental.ca
113-831 Edmonton Trail NE
Calgary, AB T2E 3J8
(403) 276-3660
Определено ти ги препоръчвам. Но са бизи много. Кажи че е спешно може и да те сместят, те обичат да работят на 2 - 3 стола едновременно.
Crescent Heights Dental Clinic
www.crescentdental.ca
113-831 Edmonton Trail NE
Calgary, AB T2E 3J8
(403) 276-3660
Определено ти ги препоръчвам. Но са бизи много. Кажи че е спешно може и да те сместят, те обичат да работят на 2 - 3 стола едновременно.
- Optimist Creed
.
Благодаря.
.

14347 Macleod Trail SW- Това е адреса на д-р Тренкова
Последно промяна от nina_ на Нед Ное 09, 2008 11:56 pm, променено общо 1 път.
това е от десктопите джорджа7George написа:Тая снимка от зъболекара ли ти е?ablood написа:Тази седмица платих за преглед $50 + $135 за една мъничка пломба.Приличаш на сина ми в прическата. Я да си сложиш пак стария "зрял" аватар...

мисля че аватара му е супер, абсолютно му пасва

Ако ще съм сериозен - радвай се, че не са корени, щото там са по-други цифрите. Ама ти си бизнесмен - кво ще те мисля... Трябва редовно да се ходи, колкото и да не ни се ще, щото иначе става по-зле...ablood написа:Тази седмица платих за преглед $50 + $135 за една мъничка пломба.
P.S. Тъкмо мислех и аз да си уголемя аватара, да ми съответства на заплатата, то виж кво стана...