Сертификат за селекция- адреси и стаж?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
elk

Сертификат за селекция- адреси и стаж?

Мнение от elk »

Привет съфорумци,
С мъжа ми (имаме акт за брак) имаме различни adresses de résidance по лична карта (да запищем ли всеки адреса си по лична карта, понеже пък в задграничния паспорт няма адрес, а само място на раждане), но ще пишем един и същ адрес за кореспонденция. Това не е проблем, нали?
Имам и още една тревога :rotaeye: . Имаше период от няколко месеца, в които бях безработна и тогава майка ми ме осигуряваше социално към нейната фирма, но реално не съм работила при нея. Все пак в трудовата ми книжка това е записано, но нямам идея какво по-точно да запиша в документите си и да кажа на интервюто, след като през времето, в което уж съм работила, всъщност съм живяла в друг град. Удачно ли е изобщо да кажа, че съм работила от разстояние, че само съм била осигурявана или какво? Въпросният стаж хич не се вписва в автобиографията ми и би изглеждал малко нелепо. :(
Al_Wonder
Обратна връзка:

Мнение от Al_Wonder »

Здравей,
по отношение на различните адреси и ние сме така, и си написахме адресите по лична карта и общ адрес за кореспонденция. Никой не ни е питал защо са различни или нещо подобно, така че не се притеснявайте за това.
По отношение на трудовия стаж, пиши каквото е записано в трудовата книжка, защото за тях това е оригинален документ и реално ще го представиш преведен. Според длъжността, която е записана, може да прецениш какво да кажеш.
Дано другите съфорумци, да кажат нещо по конкретно по въпроса с трудовия стаж. :)
Поздрави и Успех.
Публикувай отговор