Имам следните въпроси, касаещи документите за Виена:
1/ И придружаващият кандидат ли трябва да попълни всички декларации, които се изискват за основния, т.е. Requérant principal et époux ou conjoint de fait- Молба за сертификат за селекция от Квебек- , l'annexe Déclaration des époux ou conjoints de fait - Декларация на съпруг/а или партньора. В тази връзка защо всички снимки трябва да се прикрепят към Молбата на основния кандидат? За бебе се прибавя единствено преведено удостоверение за раждане, копие от паспорт и снимка, нали?
2/ Трябва ли да се изпращат автобиографии и референции на основния и придружаващия?
3/ И относно изискавните анекси. Ако не намираме професиите си в посочените в сайта http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... order.html професоинални ордери, какво правим? Това означава ли, че не подлежим на приравняване на дипломите? Кои анекси трябва да попълним? Напр. аз съм завършила Туризъм, а мъжът ми е икономист, но не се числи към никоя от посочените категории- счетоводители, ЧР и прочие.
4/ Може ли да се пратят ксерокопия на нотариално заверените документи, преведени и с мокър печат от преводаческата агенция?
Май това е