Permis d'enseigner
Permis d'enseigner
Въпросът ми е към тези, които са подавали документи за това перми - къде точно се издава документът, който удостоверява, че не са ти отнети преподавателските права, както и документът, удостоверяващ, че имам такива. И дали има проблеми с издаването. Прочетох наличното инфо (а то е малко объркващо) и тъй като съм "закотвена" в къщи с бебе и при всяко излизане се налага да целя в десятката, за да съм максимално ефективна се надявам на конкретна информация. Мерси предварително!
Разрешително за преподаване!
За разрешително трябва да се обадите на Министерството на образованието на Кебек на телефон 514-873-4630.
За правата за преподаване трябва да ги пише на дипломата ви от БГ на какво имате право.Обадете се на телефона и разберете от там какво ви трябва,защото тук традиционно всичко е достатъчно добре оплетено целенасочено.Поздрави!
За правата за преподаване трябва да ги пише на дипломата ви от БГ на какво имате право.Обадете се на телефона и разберете от там какво ви трябва,защото тук традиционно всичко е достатъчно добре оплетено целенасочено.Поздрави!