Собственик на фирма в БГ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
saimans

Собственик на фирма в БГ

Мнение от saimans »

Здравейте, има ли някой, който е подал документи за емиграция в Канада, а тук в БГ да има фирма?Благодаря предварително ! :)
zenman

Мнение от zenman »

Какво точно те интересува? Ако трябва да отговори някой на въпроса ти, отговорът е "Има" :)
annie77

Мнение от annie77 »

Ако питаш в смисъл какви документи ти трябват за доказване на трудов стаж - попълнена и заверена осигурителна книжка и/или удостоверение от НОИ (най-добре и двете). Мисля, че би трябвало да се представи и съдебно решение и актуално състояние на фирмата. За някои хора съм чувала, че са представяли и данъчни декларации за съответните години. Всеки документ, който доказва дейността ти, ще е от полза струва ми се...
saimans

Мнение от saimans »

Благодаря, точно това исках да попитам, за документите за доказване на трудовия стаж на собственика на фирмата.Ще действаме в такъв случай, спрямо документите на съпруга ми. Исках само да разбера да не би да пропуснем нещо, но така или иначе , ако ни одобрят за интервю ще ни ги поискат допълнително.
Публикувай отговор