Явно не ги свърта и все измислят по нещо ново. Този път това е хубаво.
Ето го и него:
http://www.cic.gc.ca/english/department ... -08-12.asp
Май търсят начин да задържат спечелените емигрантски пари в страната.
Нов начин за емиграция в Канада
Тва е локум -то и преди беше почти безпроблем които от работещите там иска -можеше да остане.
А за студентите -в мнозинството си чуждестанните суденти са плащали за да идат да учат там - така че ако се махнат от странта могат и да не връшат заеми за учение. Аз имам познат канадец дет се е махнал от Канада само и само да не плаща заема дето е взелда следва.
А за студентите -в мнозинството си чуждестанните суденти са плащали за да идат да учат там - така че ако се махнат от странта могат и да не връшат заеми за учение. Аз имам познат канадец дет се е махнал от Канада само и само да не плаща заема дето е взелда следва.
- optics
- Модератор
НЕ можеше !bp_de написа:Тва е локум -то и преди беше почти безпроблем които от работещите там иска -можеше да остане.
Визата е до същия ден в който изтича разрешението за работа. Един вид - работеш последния ден до 5 следобед, после си хващаш самолета (откъде и кога?) и се изнасяш.
А, че е локум - локум е. Дрън, дрън - сладки приказки, а в действителност - съвсем друго.
Теоретично е тъи но на практика всеки които знае че ще бачка 1 година или повече години в Канада и иска да остане взима мерки и от тая група реално на много малко хора са им казали да се изнесат .optics написа:НЕ можеше !bp_de написа:Тва е локум -то и преди беше почти безпроблем които от работещите там иска -можеше да остане.
Визата е до същия ден в който изтича разрешението за работа. Един вид - работеш последния ден до 5 следобед, после си хващаш самолета (откъде и кога?) и се изнасяш.
А, че е локум - локум е. Дрън, дрън - сладки приказки, а в действителност - съвсем друго.