Мейл до Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Таня

Мейл до Букурещ

Мнение от Таня »

Моля, ако някой е писал мейл до Букурещ, и е имало резултат от това , да сподели. В къщи се чудим дали е удачно да им се дава зор на "уважаемите госпожи и господа", или да се чака търпеливо. Ние чакаме покани за визи. А вие?
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Здравей,
Аз - Драго,бих писал.А още по-голямата истина е,че бих отишъл до Букурещ (това е само мое мнение).
Не виждам нещо нередно в това да се питат какво се случва.Защото може и да е загубена пратката ,може много неща да са станали.
Противно на някой съколеги от форумите,аз не подържам тезата за "поза изчакващо зайче" :roll:
Успех :P
toni_mitko

otgovor

Мнение от toni_mitko »

Пи6ете докато не отговорят,наи-много да ви пи6ат да 4акате 4е сте в срок,ние преди няколко месеца си 4акахме медицинските 4 месеца за да не ги притесняваме и накрая се оказа 4е са загубени по по6тата ,след това им писахме за поканите -да не би пак да има проблем и 4е преди това сме имали загубени докум. и поканата доиде 1 4ас след това на емаила ,визите доидоха то4но за 12 дни като изпратихме паспортите със Спиди-ок.50лв в двете посоки .Успех от нас Тони и Митко -ве4е в Торонто CA
Таня

Мнение от Таня »

Благодаря ви! Успех на всички!!!
annie77

Мнение от annie77 »

Таня, тук копирам едно мое мнение от темата за медицински изследвания...

"Сега да ви разкажа за моите перипетии. Интервюто ми беше на 10.06, докс до Букурещ изпратих на 17.06, там са доставени от Еконт на 18.06. Тъй като нямам все още баркодове, днес нервите ми не издържаха и пратих мейл до Букурещ. Оттам ми отговориха след час и нещо, че медицинските ми! са изпратени на 24.07. с обикновена поща. Преди да успея да се зарадвам вече пишех втори мейл дали баркодовете ми са заедно с медицинските, или са ги пратили преди това, защото ако е така, не съм ги получила. След известно време ми се обади служител от Букурещ, който говореше на чист български. Потвърди, че медицинските ми са изпратени оттам на 24.07., а баркодовете някъде 3 седмици преди това. Обясни още, че мога да си направя медицинските и без баркодовете, те били нужни само ако изискат допълнителни докс от Букурещ, но дори и тогава можело да се посочи само номер на досието и пак да ги приемат. Та така...няколко извода...1. служителите в Букурещ са супер, 2.всички, които чакат медицински - те са на дни разстояние! :) 3. стискайте ми палци пътуващите с обикновена поща медицински да ми паднат в ръчичките....."

Преди ми се е налагало да пиша мейли и до Виена (на Лиза Шрайбер) - отговорите съм получавала в рамките на един час. Така че моето мнение е определено "за" писане на мейли - дори и да се забавят , все пак ще ви отговорят и ще разберете дали има някакъв проблем. Пожелавам ви успех, още съвсем малко ви е останало :)
Таня

Мнение от Таня »

Благодаря! Дано всичко да е наред! Успех на всички!
Аватар
krassy
Обратна връзка:

Мнение от krassy »

Да споделя и аз моя опит -- писах до Букурещ преди седмица, защото още нямам баркодове, нито обратна разписка, че са получили документите ми там. БГ пощи не знаят нищо естествено, та досега отговор не съм получил от Букурещ получили ли са ги, какво се случва и т.н. Ако до края на седмицата още няма отговор смятам да се обадя по телефона. Комуникацията с Виена беше с пъти по-добре, според мен, но вероятно в Букурещ нещата стоят по различен начин. Някои ако чуе нещо от румънците да пише. Мерси предварително и дано по-скоро да пратят нещата.
07.08.07-Документи Виена
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза
Таня

Мнение от Таня »

А имаш ли актуални телефони в Букурещ? Давай да звъним. Успех!!!
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

+40-21-307-5000

contacts
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!Изображение
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

+40-21-307-5005 - работи
:beer:
днес се обадих да питам за таксите.
Таня

Мнение от Таня »

Някой скоро с вести от Букурещ? Писах мейл, но все още нямам отговор. :?: Успех!!!
Аватар
Bessy

Мнение от Bessy »

Ние сме им писали два мейла. На първия не отговориха, на втория отговориха (преди 10-тина дни).
Но днес не работят:

http://geo.international.gc.ca/canada-e ... _us-en.asp

Мисля, че най-рано утре можеш да очакваш вести.
Таня

Мнение от Таня »

Благодаря! Поне днес да не "ръчкам" пощата си, че вече й се зави свят. Успех!!!
Публикувай отговор