СРЕЩА В ПЛОВДИВ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
army

СРЕЩА В ПЛОВДИВ

Мнение от army »

Петък 04 Юли от 18ч. - заведението е "Тони 2000".
Намира се в Ж.Р.Тракия, до бл.183/срещу бившия хлебозавод/.

Питайте на бара за групата от Канада.
Ще се погрижа да има канадското знаменце на масата.
На срещата ни,освен моето семейство, ще бъде и мой приятел - живял в Монтреал.
Ще си изкараме страхотно!!! :lol: .......и мнооого :beer:
До скоро и умната :wink:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Ей,добре де ....ама защо не попита всички кой кога може и така нататък.Идваш си и веднага определяш среща и то в петък,когато някой приключва работа в 17 00ч. - Петък...
:(
Пристигни първо и после дай да видим кога и как ще се видим.
Да го направим,когато всички ще почиват и всеки ще може да дойде. Например за другата събота ,тоест 12 юли.Да може всеки да се събуди вече в почивния си ден,да се оправи и да тръгне за Пловдив.
Мисля ,че най-правилно е така :)
Нали знаеш ,че това е България а не Канада и не всеки може да си вдигне шапката и да се отвее нанякъде.
Затова дай да го обсъдим........
jori77

Мнение от jori77 »

И ние искаме да дойдем, но първо сме до 17,30 на работа и след това точно в петък 04.07. сме при госпожата, за да си оправяме нещата!
Моля ви нека се организираме за друг ден!Много искаме да се видим с вас!
Изображение
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

И ние много искаме да се срещнем,но съпругът ми е на работа вечерта.Нека да се организираме друг ден ако не представлява проблем за вас. :roll:
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Dparo u TaHq написа:Ей,добре де ....ама защо не попита всички кой кога може и така нататък...
Ами защото най-вероятно времето е малко. А иска човека да се види с колко се може повече хора. Аз например се прибирам за 11 дни и графика ми е разпределен от сега и нямам не един ден ми нямам даже 2 часа свободни.
army

Мнение от army »

tel. 0884 286 716
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор