Привет на всички!
Търсих, търсих, но нищто не открих, та бих искала да задам следният въпрос - някой правил ли е медицински някъде в Щатите, и ако да, като колко му излезе цялото удоволствие?
Като знам тукашните цени на медицинските "услуги", се чудя дали не е по-добре да си отида до БГ и там да ги направя, особено като става въпрос са двама души....??
Благодаря на всички споделили опит и мнение!
Мира
Някой правил ли е медицински в Щатите?
- mirkaa
- Обратна връзка:
Някой правил ли е медицински в Щатите?
third generation immigrant 

Re: Някой правил ли е медицински в Щатите?
Защо все пак не провериш първо къде точно могат да се направят медицински - в уебсайта на CIC имаше някъде листа с оторизираните клиники и доктри - и да провериш колко точно струва.mirkaa написа:Привет на всички!
Търсих, търсих, но нищто не открих, та бих искала да задам следният въпрос - някой правил ли е медицински някъде в Щатите, и ако да, като колко му излезе цялото удоволствие?
Като знам тукашните цени на медицинските "услуги", се чудя дали не е по-добре да си отида до БГ и там да ги направя, особено като става въпрос са двама души....??
Благодаря на всички споделили опит и мнение!
Мира
Ако така или иначе ще си ходите до България, сигурно е по-добре да си ги направите там, но ако трябва да пътешествате само заради това, според мен едва ли би имало смисъл.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Погледнете на сайта на CIC имената на оторизираните лекари във вашия щат. Има посочени телефони, питате секретарката за цени и всичко,което ви интересува.
http://www.cic.gc.ca/dmp-md/medical.aspx
В България цените са по-ниски. Но представете си, че се се наложи да повторите например рентгенова снимка, както на нас се случи, а вече сте отпътували обратно в USA.
http://www.cic.gc.ca/dmp-md/medical.aspx
В България цените са по-ниски. Но представете си, че се се наложи да повторите например рентгенова снимка, както на нас се случи, а вече сте отпътували обратно в USA.