Oshte 1 vypros za obrazovanieto v Canada

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dorinado

Oshte 1 vypros za obrazovanieto v Canada

Мнение от dorinado »

Kakvi dokumenti sa neobhodimi (pri zavyrshena stepen magistar v BG), za da si prodylji 4ovek obrazovanieto v Canada? Dostaty4na li e samo legaliziranata bylgarska diploma, za da se priravni do kolkoto e vyzmojno obrazovanieto mi i da se zapisha da u4a v universitet - imam predvid ikonomi4eska spetzialnost?
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Избери си университет и специалност и чети на сайта им или им пиши емейл, ако не си разбрал. Иначе нищо не може да се каже със 100% сигурност. На мен например ми искаха БГ университета лично да прати дипломата на канадския университет. Това става въпрос за Continuing Education на McGill, за другите може и да не е така. Така че за да имаш необходимите ти документи (и само тях ;) ) пиши си на университета.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Mda, Iawno naistina e razli4no. Tuk, w univ. Laval, za MBA, na men mi swar6i rabota samo nelegaliziran prewod na BG diplomata. Za slu4ai kato na ssttoo ne sam 4uwala, a dosta balgari u4at we4e. Ama znam li...
Praw e ssttoo, nai-dobre si pitai.
todor73

Мнение от todor73 »

vse pak ne e losho da utochnish ti za kakvo smiatash uchish - bac, magistqr ili doktorska stepen.
simbad
Обратна връзка:

Мнение от simbad »

ами ако получим нещо такова: "This is an automated response to acknowledge that we have received your email.
We will be responding to you shortly" и след това пълно мълчание ..и след това пак запитване и отново този"acknowledgement" без нищо друго...к'во праим?
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

anito написа:Mda, Iawno naistina e razli4no. Tuk, w univ. Laval, za MBA, na men mi swar6i rabota samo nelegaliziran prewod na BG diplomata. Za slu4ai kato na ssttoo ne sam 4uwala, a dosta balgari u4at we4e. Ama znam li...
Praw e ssttoo, nai-dobre si pitai.

hmmm, az nito w USA, nito tuk sam chuwal za drugo oswen sluchaia na ssttoo.
Tuk taka ili inache legalizaciata ne vaji!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

e, propusnah originala na diplomata, razbira se. Iskat go, no ne ot univ. w BG. Az si go noseh :D . Ne sam az izkliu4enie samo.
Ama stawa duma za univ. Laval, a to tuk sigurno sa malko po-taka :wink:
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Май от тази година са попроменили изискванията и много зависи за каква степен на образование кандидатстваш - но вариантите най-често са това, за което каза ссттоо, като от бг-университет пращат превод на академична справка за да има и хорариума, другия вариант е да ти искат тукашния еквиваланс, а може и само превод на дипломата да ти искат. Питайте в съответния университет, защото постоянно сменят нещо явно. А иначе са много любезни и може да ви пратят и какви ли не материали за запознаване с програмите им :roll:
Заключено