Според вас ако вместо копия на оригиналите са заминали самите оригинали,които са под файлов номер и с досие и не са върнати от 1 година,дали ще има проблем и какъв би могъл да бъде той?
Благодаря ви предварително!
Въпросче
- estoyanova
- Обратна връзка:
Май няма връщане!
Доколкото знам всички пратени документи се архивират там и се пазят като досие.
Но все пак се обади в посолството и им обясни. Не знам дали ще се съгласят на някаква замяна ... А и те най-добре ще ти обяснят.
Ако не, ще вадиш дубликати от нашите институции. Не е болка за умиралка.
Успех!
Доколкото знам всички пратени документи се архивират там и се пазят като досие.
Но все пак се обади в посолството и им обясни. Не знам дали ще се съгласят на някаква замяна ... А и те най-добре ще ти обяснят.
Ако не, ще вадиш дубликати от нашите институции. Не е болка за умиралка.
Успех!
Ако сте изпратили копия на преводи и легализации, на интервюто ви искат оригиналите и ги прикрепят към досието ви. Това им е практиката. А иначе не знам да има изискване да се изпращат оригинални документи. Правят се копия на оригинални документи, превеждат се, а някои от тях и ги легализират, и се изпращат.
На самото интервю никой не иска и не трябва да се представя свидетелство за съдимост. То важи за срок от 6 месеца. Такова се вади и изпраща след успешно преминало интервю в Букурещ. Това е.
Надявам се да съм дала изчерпателен и точен отговор.
Успех!
На самото интервю никой не иска и не трябва да се представя свидетелство за съдимост. То важи за срок от 6 месеца. Такова се вади и изпраща след успешно преминало интервю в Букурещ. Това е.
Надявам се да съм дала изчерпателен и точен отговор.
Успех!