максимум сума, която не се декларира

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
iVEL

максимум сума, която не се декларира

Мнение от iVEL »

Колко е максималната сума на човек в канадски долари, която не следва да се декларира при влизане в Канада? Само за всеки пълнолетен емигрант ли се отнася или може и отделно за дете ? В случай, че семейството ни е 3-членно - 2-ма възрастни и едно дете на 5 г. - колко е максимума за пренасяне ?
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

10000 CAD на калпак. Детето май не може да внася пари, но не съм съвсем сигурен за това...
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
iVEL

Мнение от iVEL »

Благодаря много ! Пожелавам ти скорошно получаване на покана за виза ! :lol:
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Само че не съм абсолютно сигурна, но мисля, че при първо влизане се декларира винаги сумата, с която влизаш, дори и да е по-малка от 10 000 долара.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Да, новопристигащите имигранти трябва да декларират сумата с която влизат. В последствие, ако кандидатствате за социална помощ, социалните ще искат доказателства че сте я изразходили. Затова си събирайте и пазете всички фацтури, карти за метро... и други касаещи разходи документи! :beer:
Публикувай отговор